Taito- ja väylärakentamisen liiketoiminta

Laajat palvelut ja kokeneet ammattilaiset

Taito- ja väylärakentamisen palveluvalikoimamme on laaja. Se kattaa niin kunnallisteknisen rakentamisen, betoni-, teräs- ja yhdistelmärakenteet, pohjarakentamisen kuin teollisuusrakentamisenkin. Erikoisosaamisaluettamme ovat vaativat sillanrakennustyöt sisältäen myös vesistö- ja ratasillat.

Toteutamme todistetun tehokkaasti myös tie- ja katurakentamista sekä nykyisten väylien parantamista tonttikaduista moottoriteihin. Palvelumme kattavat kokonaisuudessaan myös väyliin liittyvän aluerakentamisen. Tarjoamme erillispalveluna myös porapaalutustöitä.


Meidät tunnetaan monipuolisista julkisista hankkeistamme, mutta tiesitkö, että teemme koko ajan enemmän töitä yksityisasiakkaille – kotitalouksista laajoihin teollisuusprojekteihin?

Teollisuusrakentaminen

Toteutamme monipuolisia rakennuskohteita yhteistyössä teollisuuden tilaajien kanssa. Toimintamme sisältää niin teollisuuskombinaatin prosessiputkitusten tekoa, massiivisia paikallavalettavia rakenteita, elementtirakenteisia rakennuksia ja aluerakentamista toimivan tehtaan alueella kuin myös rakenteiden saneerausta tehtaan sisäpuolella. Toimimme tiiviissä yhteistyössä rakennuttajan sekä muiden hankkeen osapuolten kanssa. Toimintatapamme on joustava ja kiinnitämme erityistä huomiota hankkeen sujuvaan etenemiseen tilaajan kannalta.

Energiarakentaminen, tuulivoima

GRK pystyy toteuttamaan asiakkaalle tuulivoimainfran täyttä kokonaisuutta, eli niin kutsutun Full BoP:ia (Balance of Plant). Käytännössä tämä kattaa kaiken tuulipuistoon rakennettavan infrastruktuurin lukuun ottamatta itse tuulivoimalaa.  Tähän kokonaisuuteen pystyy Suomessa vain harva yritys.

Porapaalutus

Toteutamme porapaalutusta eri tekniikoilla osana infraurakoitamme. Voit tilata meiltä porapaalutustyöt myös erillispalveluna. Kalustomme on uusinta tekniikkaa ja kehitetty erityisesti pohjoismaisiin haastaviin pohjaolosuhteisiin ja vaativiin rakennuskohteisiin. Pitkän linjan porapaalutusammattilaisemme vastaavat töiden toteuttamisesta.

Kysy meiltä lisää – autamme mielellämme!

Jaakko Mäkelä Liiketoimintajohtaja, taito- ja väylärakentaminen sekä päällystys
+358 50 377 5152
Sami Immonen Johtaja, tekniset palvelut
+358 50 414 7236
Roope Korpela Työpäällikkö
+358 50 447 2914
Tomi Ylifrantti Työpäällikkö, tuulivoimarakentaminen
Jussi Liski Päällystys, Uusimaa
+358 50 543 0567