Tervetuloa Jukolaan!

GRK

GRK on yksi Suomen johtavista infra-alan yrityksistä, lisäksi toimimme myös Ruotsissa ja Virossa. GRK suunnittelee, rakentaa ja kunnossapitää teitä, väyliä, raiteita ja siltoja, jotta arki sujuu, ihmiset kohtaavat ja syntyy kestävämpi tulevaisuus.

Lue toiminnastamme lisää tai tule käymään esittelypisteellämme Porvoo Borgå Jukolassa!

GRK Jukolassa

GRK on mukana rakentamassa maailman suurinta viestisuunnistustapahtumaa! Toimimme vuoden 2023 Jukolan viestin kakkososuuden isäntänä ja vastaamme myös koko Porvoo Borgå Jukolan kisakylän reilun 11 hehtaarin alueen infran rakentamisesta.

Alempaa tältä sivulta löydät myös Jukola-arvontamme!


Kartta Jukolan viestin esittelypisteelle
Esittelypisteemme

Jukolassa esittelypisteemme löydät Jukolaraitin varrelta, suoraan Jukola-kauppaa vastapäätä. Viereisestä kuvasta pystyt tarkistamaan sijaintimme.

Esittelypisteellämme pääset tutustumaan muun muassa GRK:hon yrityksenä ja työnantajana, monimuotoisiin palveluihimme sekä valmistamaamme biohiileen.

Esittelypisteemme on auki seuraavasti:

 • pe 16.6. klo 10–22 
 • la 17.6. klo 10–22  
 • su 18.6. klo 7–11  
Biohiili

Valmistamamme biohiilen avulla kumotaan Jukolankin päästöjä. Biohiili on biomassasta keinotekoisesti tuotettua hiiltä ja sen hiilensidontakyky on ainutlaatuinen.

Biohiilelle on todennettu kymmeniä eri käyttötarkoitusta ja uusia kehitetään koko ajan. Biohiiltä voidaan käyttää esimerkiksi:

 • rakennusalalla infraprojektien viheralueilla ja erilaisissa ympäristöprojekteissa
 • hulevesien käsittelyyn tai valumavesien puhdistukseen
 • viheralueiden maanparantamiseen – siihen voidaan lisätä myös ravinteita
 • maaperän tai vesistön puhdistukseen ravinteista ja raskasmetalleista.
Auta kumoamaan Jukolan päästöjä – osta biohiiltä Jukola-kaupasta

Kaikista tapahtumista aiheutuu hiilidioksidipäästöjä. Liikenne ja liikkuminen ovat suurimmat päästölähteet. Jukolassa voit tehdä ilmastoteon ostamalla Jukolan raitillla sijaitsevasta Jukola-kaupasta tai Jukola-verkkokaupasta biohiiltä, joka lahjoitetaan Porvoon kaupungille.

Kiitos biohiiltä ostaneille!

GRK:n joukkue

GRK nähdään tuttuun tapaan Jukolan viestissä myös metsän puolella omalla joukkueellaan.

Jukolan viestin kokoonpano, 363 GRK Infra Oy 1:

 1. osuus: Janne Mononen
 2. osuus: Anu Uhotoinen
 3. osuus: Roope Korpela
 4. osuus: Henna Välikangas
 5. osuus: Jaakko Mäkelä
 6. osuus: Maija Hakala
 7. osuus: Henrik Väisänen
Porvoo Borgå Jukolan kisakylän maarakennustyöt

GRK on mukana rakentamassa hiiliviisasta Jukolaa. Maa- ja pohjarakennustyöt ovat olennainen osa projektiemme läpivientiä ja niitä toteutimme myös Jukolassa. Kisakylän ympäristö on hyvin maaseutumainen ja tämä ilme on tarkoitus myös säilyttää.

Porvoon Jukolan kisa-aluetta rakennetaan hiilineutraalisti. Rakentamisessa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja, joista suuri osa tulee GRK:n omista varastoista ja osa Porvoon kaupungin kohteista.

Rakentamisessa huomioidaan huolellisesti myös alueen nykytila. Tavoitteena on muuttaa olemassa olevaa vain sen verran kuin on välttämätöntä ja sekin maastoa lukemalla. Työt on alusta alkaen suunniteltu tarkkaan, eikä mitään ylimääräistä tai tarpeettomasti ympäristöä kuluttavaa rakennustyötä tehdä. Lisäksi otetaan huomioon, että ratkaisut palvelevat alueen loppukäyttöä. Ympäristöystävällisyydestä huolehditaan myös tapahtuman jälkeen. Materiaalivalinnat on tehty alun alkaen siten, että kaikille materiaaleilla löydettiin järkevä jatkosijoituspaikka läheltä ja esimerkiksi purettavia putkilinjoja on minimoitu alueen layoutia luotaessa.

Kisakeskus on suunniteltu pysymään mahdollisimman toimintakuntoisena äärimmäisissäkin sääolosuhteista. Hulevesien hallinta tehdään suunnitelmallisesti ja pohjat rakennetaan kantaviksi sekä kovalla kulutuksella olevilla peltoalueilla käytetään hiekka- tai kuorikerakenteita. Vuoden 2023 Jukolan rakentamisessa panostetaan myös alueen saavutettavuuteen ja liikenteen sujuvuuteen.


Osallistu arvontaan

Lisäksi Jukolan viestin kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa arvomme kaksi 50 €:n arvoista lahjakorttia urheiluvälineliikkeeseen! Nyt sinulla on tilaisuus päivittää urheiluvarusteesi tai hankkia jotain uutta ja innostavaa harrastustesi tueksi.

Haluamme kannustaa kaikkia osallistumaan arvontaan ja juhlimaan urheilun sekä yhteisöllisyyden iloa, jota Jukolan viestikin tarjoaa. Infra-alan toimijoina tuemme terveitä elämäntapoja ja aktiivista liikkumista, tämä arvonta on yksi tapa tehdä se yhdessä.

Osallistuminen: Osallistuaksesi arvontaan, täytä alla olevan linkin kautta löytyvä arvontalomake. Arvontalomakkeen voit käydä täyttämässä myös GRK:n esittelypisteellä Porvoo Borgå Jukolan aikana. Varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot.

Osallistumisaika: 16.6. – 20.6.2023. Arvonta suoritetaan Jukolan viestin jälkeen osallistumisajan päätyttyä.

Tarkemmat arvonnan säännöt löydät täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: viestinta@grk.fi

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonta on suoritettu ja palkinnot toimitettu voittajille.

Tule meille töihin!

Motivoituneita ja sitoutuneita ammattilaisia arvostetaan meillä korkealle! Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä osaavien ja innostuneiden työkavereiden seurassa.