Ympäristöliiketoiminta


GRK hakee strategiansa mukaisesti kasvua ympäristöliiketoiminnassa.

Ympäristö huomioiden

GRK vastaanottaa, käsittelee ja hyödyntää jätteitä ja teollisuuden sivutuotteita sekä omissa että asiakkaiden toimipisteissä, joita oli 14 kappaletta eri puolella Suomea. GRK
vastaanottaa esimerkiksi hyötykäyttökelpoisia, jäteluokiteltuja ja käsiteltäviä teollisuuden mineraalisia rejektejä, lentoja pohjatuhkia sekä pohja- ja valimohiekkoja.

Tämän lisäksi ympäristöliiketoimintaan kuuluu biotuoteliiketoiminta, kuten biohiilen valmistus ja myynti.

Ole meihin yhteydessä, jos tarvitset apua projekteissasi.

GRK rakentaa nopeassa tahdissa useita biohiililaitoksia kaikkiin toimintamaihinsa

GRK investoi voimakkaasti ympäristöliiketoimintaansa ja rakentaa useita biohiililaitoksia vuoteen 2025 mennessä. Suomen lisäksi laitoksia rakennetaan Viroon ja Ruotsiin. GRK:n suunnittelemat laitosinvestoinnit edustavat valmistuttuaan jopa puolta vuoden 2021 nykytason kapasiteetista koko Euroopassa.

GRK hakee strategiansa mukaisesti kasvua ympäristöliiketoiminnassa. Tämän vuoksi GRK on päättänyt investoida biohiilen tuotantoon, ja samalla se on perustanut GRK Suomi Oy:hyn uuden biotuoteliiketoiminnan.

Biohiili voitti Uusi Puu -kilpailun

GRK investoi voimakkaasti ympäristöliiketoimintaansa ja rakentaa useita biohiililaitoksia vuoteen 2025 mennessä. Yksi tärkeä etappi saavutettiin, kun ensimmäisen laitoksemme tuottama biohiili otettiin käyttöön työmaallamme Helsingissä Itäbaanalla Herttoniemen Oravapuistossa.

Ole meihin yhteydessä

Antti Määttänen Johtaja, kiertotalous
+358 40 539 3534
Tinja Harjunen Asiakaspäällikkö
Mika Häkli Johtaja, päällystys ja biotuotteet
+358 50 387 7233
Maija Hakala projektipäällikkö
+358 40 779 0183
Anneliina Kupiainen Liiketoimintajohtaja, ympäristöteknologia
+46 72 584 37 40