Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

GRK Infra Oyj  
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa
Y-tunnus: 0533768-1

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika on ilmoitettu arvonnan yhteydessä, ja se on 16.6.2023 – 20.6.2023.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan lähettämällä sähköinen arvontalomake tai täyttämällä paperinen arvontalomake GRK:n esittelypisteellä Porvoo Borgå Jukolan aikana. Linkki arvontalomakkeeseen löytyy GRK:n Jukolan viestiä koskevilta verkkosivuilta. Arvontaan hyväksytään vain yksi lomake per osallistuja.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan lomakkeen täyttäneiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen on 20.6.2023, joka on ilmoitettu arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen kolmen päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kaikkiin osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle.

Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla GRK:n toimistolla Vantaalla.

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Palkinto lähetetään arvonnan voittajalle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden kuukauden sisällä, arvotaan uusi voittaja.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

GRK Infra Oyj rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

GRK Infra Oyj pidättää oikeuden tehdä ilman erillistä ilmoitusta muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Tietojenkäsittelyperiaatteet

GRK Infra Oyj:n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua sivulla https://www.grk.fi/tietosuoja/

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: viestinta@grk.fi