Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
GRK Infra Oyj  
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa
Y-tunnus: 0533768-1

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika on ilmoitettu arvonnan yhteydessä, ja se on 8.7.2022-14.7.2022.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan Facebookissa arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen on 14.7.2022, joka on ilmoitettu arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen kahden päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan yhden kuukauden kuluessa siitä, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle.

Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla GRK:n toimistolla Vantaalla.

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Palkinto lähetetään arvonnan voittajalle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
GRK Infra Oyj rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
GRK Infra Oyj pidättää oikeuden tehdä ilman erillistä ilmoitusta muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Tietojenkäsittelyperiaatteet
GRK Infra Oyj:n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua sivulla https://www.grk.fi/tietosuoja/

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: viestinta@grk.fi