Rataliiketoiminta


Laajat palvelut ja kokeneet ammattilaiset

Monipuoliset raiderakentamisen palvelut kattavat koko raiderakentamisen elinkaaren.
GRK tarjoaa kaikki palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Suunnittelu

Suunnitteluyksikkömme tuottaa laadukkaita suunnitelmia asiakkaille sekä omiin projekteihimme. Osaamisalueitamme ovat rautateiden, metrolinjojen ja raitioteiden teknisten järjestelmien suunnitelmat.

Rakentaminen

Rakennamme rautateillä, metrolinjoilla ja raitioteillä. Toteutamme uudis- ja korjausrakennusprojektit ratasähköistykseen, turvalaite- ja liikenteenohjaukseen sekä päällys- ja taitorakenteisiin. Meillä on vuosikymmenien kokemus rakentamisprojekteista. Asentajamme ovat alan rautaisia ammattilaisia ja meillä on laajat aliurakointisopimukset, jotka yhdessä varmistavat laadun toimitusketjun loppuun saakka.

Kunnossapito

Palvelutarjontamme kattaa myös radan kunnossapidon. Meillä on toimipisteitä ympäri Suomea, mikä mahdollistaa tehokkaan ylläpidon ja vauriokorjaukset nopealla vasteajalla. Käytössämme on laaja kalusto kiskotyökoneista työjuniin, joilla teemme isot ja pienet korjaustyöt. GRK:n kunnossapitosopimuksiin kuuluvat Länsi-Suomen kunnossapitoalueiden sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmät sekä Etelä-Suomen kunnossapitoalueen radan ja turvalaitteiden kunnossapito.

Ole meihin yhteydessä

Mikko Nyhä Rataliiketoimintajohtaja
+358 40 863 0450
Laura Järvinen Johtaja
+358 40 866 4959
Timo Mustajärvi Rakentamispäällikkö
+358 40 643 2999
Tero Palosaari Kehitysjohtaja, kansainväliset hankkeet
+358 40 658 5077