Konserni

Infrarakentamisen edelläkävijä

Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva GRK on suomalainen rakennusalan konserni. Meillä työskentelee noin 1 000 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2022 oli 450 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yksityinen sektori. Toimimme lisäksi useissa projekteissa yhteistyössä infra-alan muiden yritysten kanssa.

GRK-konsernin ydinosaamiseen kuuluvat laajojen infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen raiderakennus ja kunnossapito. Vaativista infrahankkeista on kertynyt runsaasti kokemusta ja meillä on selkeä näkemys siitä, miten projektit kannattaa hoitaa. Teemme hankkeista huolettomia asiakkaillemme. Suoraviivaisen ja ketterän toimintatapamme ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti ja tekemään sen, minkä lupaamme. Mitä haastavampi projekti, sitä paremmin se sopii meille.

Arvomme ovat:

Me emme pelkää.
Emme kaihda työtä, haasteita tai päätöksentekoa. Menemme pää edellä kohti tuntematonta, sillä tiedämme, että olemme erinomaisia siinä, mitä teemme. Mitä haastavampi työmaa asiakkaallamme on, sitä paremmin se sopii meille.

Me emme jahkaile.
Menestyksemme salaisuus on suoraviivaisuus – sekä toiminnassa että puheissa. Olemme suuri konserni, mutta toimimme yhtä ketterästi ja tuloksellisesti kuin silloin, kun olimme vielä pieni toimija. Asiakkaallemme se näkyy nopeana reagointina ja töiden edistymisenä.

Me emme vain käy töissä.
Työ on meille enemmän kuin työtä. Yrittäjähenkisyys elää meissä vahvana: meillä annetaan vapauksia ja vastuuta niin paljon kuin hartiat kestävät. Myös keltanokille. Olemme ylpeitä työstämme ja kehitymme siinä koko ajan paremmiksi. Asiakkaallemme tämä asenne näkyy huolettomampina urakoina ja työntekijöillemme vahvana porukkahenkenä.