lapsia hiihtovarusteissa

GRK:n kumppaniksi?


GRK tukee ihmisten liikkumista, harrastamista sekä hyviä hankkeita. Haluatko yhteistyökumppaniksemme?

Ota yhteyttä

Mikäli etsit itsellesi tukijaa tai yhteistyökumppania, voit jättää meille hakemuksen.

Käsittelemme hakemuksia kahdesti vuodessa. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä valituille yhteistyökumppaneille. Puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.

Kiitos kovasti mielenkiinnostasi meitä kohtaan! Voit laittaa hakemuksen sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

Tavoitteemme

GRK-konsernin päätavoitteet  ovat tunnettuuden kasvattaminen, yhteiskunnan kehittämiseen osallistuminen sekä positiivinen yhteistyö sidosryhmiemme ja työmaiden läheisyydessä olevien yhteisöjen kanssa.

 

GRK tukee lasten harrastustoimintaa

Haluamme tukea henkilöstömme hyvinvointia muun muassa tukemalla lasten harrastustoimintaa osana GRK:n yritysvastuuta. GRK jakaa vuosittain rahaa henkilöstönsä lasten harrastuksiin. Tänä vuonna olemme jakaneet 20 000 euroa harrastusseurojen tai -yhdistysten kesken. Tuen saajien joukossa on vuosittain useita erilaisia harrastuksia. Vuonna 2023 tukea saivat esimerkiksi uimaseura, kuumailmapallokerho ja ratsastusseura. Henkilökunnan lahjoituksista on lisätietoa GRK:n intrassa, jonka kautta tukea haetaan.

 

GRK Jukolan viestissä 2023

GRK oli mukana rakentamassa maailman suurinta viestisuunnistustapahtumaa! Toimimme vuoden 2023 Jukolan viestin kakkososuuden isäntänä ja vastasimme myös koko Porvoo Borgå Jukolan kisakylän reilun 11 hehtaarin alueen infran rakentamisesta.

 

Tutustu kumppaneihimme


MIELI ry

GRK:n tuki kohdistetaan Sekasin-chatin toiminnan ylläpitämiseen ja vahvistamiseen. MIELI ry on osa Sekasin Kollektiivia, joka ylläpitää chattia. Valtakunnallinen Sekasin-chat on suunnattu 12–29-vuotiaille ja se on avoinna joka päivä. Sekasin-chatissa käytiin vuonna 2023 yhteensä 37 000 keskustelua nuorten kanssa. Määrä nousi edellisvuodesta lähes viidellä tuhannella. Vuonna 2023 Sekasin-chatissa pystyttiin vastaamaan 23 % kaikista yhteydenotoista.

”GRK:n lahjoitus on meille todella merkittävä! Sillä pystymme palkkaamaan syksyksi verkkokriisityöntekijöitä täydentämään iltoja ja viikonloppuja, jolloin chatin jonot ovat pisimmillään. Lämmin kiitos!”, kiittelee Saara Huhantti, Sekasin Kollektiivin kehittämispäällikkö.

Espoon Hiihtoseura

EHS Lasten Hiihdot 2024

GRK on mukana tukemassa Espoon Hiihtoseura ry:n (EHS) järjestämiä kaikille avoimia ja ilmaisia EHS Lasten Hiihdot -tapahtumia. Lasten Hiihtojen tukemisella haluamme olla mahdollistamassa lapsille ja nuorille positiivisia kokemuksia urheilun parissa. EHS järjestää talven 2024 aikana viisi Lasten Hiihdot -tapahtumaa Oittaalla ja Leppävaarassa. Tapahtumissa on sarjat 4–14-vuotiaille hiihtäjille.

Vantaan Hiihtoseura

GRK toimii Vantaan Hiihtoseura ry:n (VHS) yhteistyökumppanina ja on muun muassa pääyhteistyökumppani VHS:n järjestämissä SM-hiihdoissa.

VHS:n Hopeasompa-juniorijoukkue

GRK tukee yhteistyökumppanuuden lisäksi VHS:n Hopeasompa-juniorijoukkuetta, joka koostuu 12–16-vuotiaista hiihtäjistä. Ryhmässä hiihtää noin parikymmentä nuorta.


Rehdin toiminnan periaatteet tiivistävät toimintatapojamme.
Ohjeissa on linjattu myös GRK:n sponsorointia ja yhteistyötä.


Sponsorointihakemus

Tällä lomakkeella voit hakea GRK:n yhteistyökumppaniksi tai tuen saajaksi. Hakemuksia käsitellään kolme kertaa vuodessa.

  • Max. tiedoston koko: 256 MB.
  • Antamasi tiedot tallennetaan GRK:n markkinointi- ja palauterekisteriin. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä löydät GRK:n markkinointi- ja palauterekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.