Jukolan viesti_GRK sponsoroi

GRK:n kumppaniksi?


GRK tukee ihmisten liikkumista, harrastamista sekä hyviä hankkeita. Haluatko yhteistyökumppaniksemme?

Ota yhteyttä

Mikäli etsit itsellesi tukijaa tai yhteistyökumppania, voit olla meihin yhteydessä ja jättää hakemuksen.

Käsittelemme hakemukset kaksi kertaa vuodessa. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä valituille yhteistyökumppaneille.  Puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.

Kiitos kovasti mielenkiinnostasi meitä kohtaan! Voit laittaa hakemuksen osoitteeseen viestinta@grk.fi.

Tavoitteemme

GRK-konsernin päätavoitteet  ovat tunnettuuden kasvattaminen, yhteiskunnan kehittämiseen osallistuminen sekä positiivinen yhteistyö sidosryhmiemme ja työmaiden läheisyydessä olevien yhteisöjen kanssa.

 

GRK tukee lasten harrastustoimintaa

Haluamme tukea henkilöstömme hyvinvointia muun muassa tukemalla lasten harrastustoimintaa osana GRK:n yritysvastuuta. GRK jakaa vuosittain rahaa henkilöstönsä lasten harrastuksiin. Tänä vuonna olemme jakaneet 20 000 euroa harrastusseurojen tai -yhdistysten kesken. Tuen saajien joukossa on vuosittain useita erilaisia harrastuksia. Vuonna 2023 tukea saivat esimerkiksi uimaseura, kuumailmapallokerho ja ratsastusseura. Henkilökunnan lahjoituksista on lisätietoa GRK:n intrassa, jonka kautta tukea haetaan.

 

GRK Jukolan viestissä 2023

GRK oli mukana rakentamassa maailman suurinta viestisuunnistustapahtumaa! Toimimme vuoden 2023 Jukolan viestin kakkososuuden isäntänä ja vastasimme myös koko Porvoo Borgå Jukolan kisakylän reilun 11 hehtaarin alueen infran rakentamisesta.

 

Tutustu kumppaneihimme:


Waltteri Vinkanharju

Vinkanharju on suomalainen hiihtäjä, joka edustaa Tampereen Yritystä.

Petteri Koivisto

Petteri Koivisto on suomalainen maastohiihtäjä, joka edustaa Puijon Hiihtoseuraa. Hän on myös edustanut Suomea nuorten MM-kisoissa sekä hiihdon maailmancupissa.

Vantaan Hiihtoseura


Rehdin toiminnan periaatteet tiivistävät toimintatapojamme.
Ohjeissa on linjattu myös GRK:n sponsorointia ja yhteistyötä.