Takaisin

Kehä III parantaminen, Askisto, Vantaankoski–Pakkala

Kehä III parantaminen 3. vaihe -urakassa töitä tehdään Espoon ja Vantaan rajalta Vihdintielle saakka noin 2,5 kilometrin matkalla sekä kolmen kilometrin tieosuudella Vantaankosken ja Pakkalan välillä.

Askiston kohdalla nykyiset tasoliittymät korvataan uudella eritasoliittymällä. Samalla Kehä III:n rinnakkaistieksi rakennetaan uusi katu, joka toimii myös kiertotienä hankkeen aikana. Lisäksi tien pohjarakenne on korjattava perusteellisesti, sillä etelänpuoleisen ajoradan paalulaatta on vaurioitunut. Hankkeeseen sisältyy runsaasti myös siltatöitä, sillä Vihdintien kaksi siltaa uusitaan, minkä lisäksi rakennetaan kahdeksan uutta siltaa. Askiston pientaloalueen kohdalle rakennetaan myös uutta melusuojausta.

Vantaankosken ja Pakkalan väliselle tieosuudelle toteutetaan kolmen kilometrin matkalle kolmannet kaistat. Osana hanketta korjataan myös Nuolitien länsipuolella sijaitsevan sillan penkereen painuma. Koko hankealueella parannetaan joukkoliikenteen pysäkkijärjestelyjä sekä kävelyn ja pyöräilyn yhteyksiä.

Seuraa hanketta:
Väyläviraston verkkosivuilta: www.vayla.fi/keha3-parantaminen
Facebookissa: www.facebook.com/KehaIIIparantaminen3vaihe

Päällystys Päällystys
Taito- ja väylärakentaminen Taito- ja väylärakentaminen

GRK Suomi Oy

Urakoitsijan projektipäällikkö

Heikki Haavikko +358 50 364 0316

Asiakas

Väylävirasto

Urakka-aika

03/2021 - 11/2023

Urakkasumma

32,9 M€

Urakkamuoto

KU

Osoite

Tavastkullantie, 01630 Vantaa, Finland

Työmaapalaute

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.