Töökohad

GRK kontserni tähtsaim ja kõiki ettevõtteid ühendav jõuvaru on professionaalne, pühendunud ja motiveeritud personal. Personali ja selle oskuste pideva arendamise eest hoolitsemine on tähelepanu keskmes kogu GRK kontserni tegevuses.

 

Kui sind huvitab töötamine meil, kui ükski vabadest töökohtadest ei kõlanud sobivana, jäta lahtine töötaotlus. Räägi vabal väljal oma oskustest ja millised tööülesanded sind huvitavad, soovi korral võid lisada eraldi taotluse ja CV. Võtame kontakti, kui meil on pakkuda sinusugusele oskajale tööd. Käsitleme kõiki töötaotlusi konfidentsiaalselt.

Taloushallinnon assistentti (äitiysloman sijaisuus)

Haemme nyt GRK-konsernin taloushallinnon tiimiin Vantaalle äitiysloman sijaiseksi Taloushallinnon assistenttia.

Haluatko kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa mielenkiintoisessa ja kasvavassa konsernissa? Haemme heinäkuussa 2020 alkavaan, noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kirjanpitotaitoista taloushallinnon assistenttia. Monipuolisiin taloushallinnon työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

*osto- ja myyntilaskujen sekä käteistilitysten käsittelyä ja niihin liittyvää aktiivista yhteydenpitoa konsernin sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa
*maksatuksen hoitamista
*käyttöomaisuuskirjanpidon hoitamista
*arvonlisäveroilmoitusten käsittelyä
*muita avustavia kirjanpidon tehtäviä, kuten tiliotteiden kirjanpitokäsittelyä, muistiotositteiden laatimista ja käsittelyä, sisäisten veloitusten tekemistä sekä kauden vaihteen tilitäsmäytysten suorittamista.

Menestyt tehtävässä, jos tunnistat itsesi oheisesta kuvauksesta:

*sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, kirjanpitotaitoa ja vähintään vuoden verran aiempaa työkokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
*aktiivinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen ote työhön on sinulle itsestäänselvyys
*olet toimeen tarttuva, täsmällinen ja järjestelmällinen
*olet positiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä etkä kaihda rutiineja osana työnkuvaasi
*sinulla on jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon järjestelmistä ja uusien järjestelmien oppiminen käy sinulta luontevasti
*suomen kielen taidon lisäksi tulet toimeen englannin kielellä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme. Meillä on hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää yhdessä kasvavan konsernimme talousprosesseja nyt ja tulevaisuudessa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien varrella, aivan Vantaankosken juna-aseman vieressä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Mikko Sillman, puh. 050 350 7879. Mikko on tavoitettavissa 27.5. klo 9.30-11, 29.5. klo 9.30-11 ja 2.6. klo 9.30-11 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen hr@grk.fi

Odotamme hakemustasi! Toimithan ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen hr@grk.fi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 4.6.2020.

Asukoht:

Vantaa

Employment:

Määräaikainen

Kontaktandmed:

Mikko Sillman
Talousjohtaja
050 350 7879

Tietohallinnon asiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen GRK Infra Oy:n tietohallintoon tietohallinnon asiantuntijaa.

Tietohallintoyksikkömme tehtävänä on tuottaa liiketoimintaa tukevia palveluita tavoitteenaan tehostaa, kehittää ja mahdollistaa koko konsernillemme.

Olet sitten vastavalmistunut tai kokeneempi ammattilainen, etsimme palvelualtista IT-kentän monitaituria, jonka tehtäväkenttään kuuluvat pääasiassa päätelaitehankinnat ja puhelin - ja dataliittymien hallinta, sekä muut hankintakenttään kuuluvat muut työt, esimerkiksi toimittajayhteistyö. Moniosaajana pääset työskentelemään myös dokumentoinnin, ohjeistuksien ja tiedonhallinnan parissa. Myös muita tehtäviä on tarjolla, riippuen tehtävään valitun kiinnostuksen ja osaamisen tasosta. Palveluorganisaatiossa ja sisäisessä IT yksikössämme työskennellessä sinulle on ensisijaisen tärkeää asiakastyytyväisyys ja teet kaikkesi, jotta sisäiset asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja liiketoimintamme hyötyy palveluksistasi.

Menestyksekkääseen suoriutumiseen työtehtävässä, sinulta edellytetään:

-Halua ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn
-Päätelaiteasiantuntemusta (älypuhelimet, tietokoneet, tabletit)
-Erinomaisia yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja
-Työhön soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
-Reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
-Vastuullisuutta ja huolellisuutta
-Sujuvan suullisen ja kirjallisen suomen kielen lisäksi mahdollisuutta käyttää työkielenä myös englantia
-Ongelmanratkaisukykyä

Työtäsi helpottaa aikaisempi kokemus:

-Monitoimittajaympäristössä työskentelystä
-IT hankinnoista ja kilpailutuksista
-Tukitoiminnoissa työskentelystä

Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista alla olevista käsitteistä:

-ITIL
-Active Directory
-O365/M365
-Microsoft Intune
-Intranet
-WWAN/WLAN/LAN
-Tietoturva
-GDPR

Sijaintipaikkana toimii ensisijaisesti Vantaa, mutta myös muut GRK:n toimipisteet ovat mahdollisia. Työ saattaa edellyttää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme paljon töitä, vähän byrokratiaa, hyvät työehdot sekä joustavuutta myös sinun suuntaasi. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tehtävänkuvaasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä! Lisätietoja tehtävään liittyen antaa IT-päällikkö Jussi Erola, 040 6585196. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen hr@grk.fi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten olethan nopea. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 12.6.2020.

Asukoht:

Vantaa

Employment:

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed:

Jussi Erola
IT-päällikkö
040 6585196

Mittamies Pohjois-Suomeen

Oletko ammattitaitoisesti ja intohimoisesti työhösi suhtautuva mittausalan koulutuksen omaava teknikko, insinööri tai DI? Oletko kiinnostunut kehittymään infra-alan osaajaksi? Meillä on sinulle töitä tarjolla Pohjois-Suomen mielenkiintoisella työkentällä!

Toiveemme sinulle on, että...
• käytät sujuvasti 3D-Win- tai AutoCAD Civil 3D-ohjelmistoja;
• sinulta löytyy kokemusta koneohjausmaailmasta;
• suoriudut urakoihin kuuluvista massalaskennoista ja tilaajan vaatimien tarkedokumenttien laatimisesta;
• suomen kielesi on sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti;
• palat halusta oppia uutta;
• hoidat työsi vastuullisesti ja huolellisesti myös paineen alaisena.

Kokemuksen osalta voit olla mittausalan tuore tapaus tai alalla jo kokeneempi kulkija. Meillä pääset kehittymään haluamaasi suuntaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoiset työtehtävät, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työkaverit, joiden keskuudessa vallitsee vahva porukkahenki sekä positiivinen vire kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen hr@grk.fi. Kerro viestissä hieman itsestäsi ja osaamisestasi. Otamme hakemuksia vastaan 30.6.2020 asti, mutta toimi nopeasti, täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja voit kysyä Jarkko Heiskaselta jarkko.heiskanen@grk.fi, 050 4360 944.

Asukoht:

Pohjois-Suomi

Employment:

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed:

Jarkko Heiskanen
jarkko.heiskanen@grk.fi
050 4360 944

Avoin työhakemus GRK Infra Oy

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit aina laittaa meille avoimen työhakemuksen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hr@grk.fi

Kontaktandmed:

hr@grk.fi