Töökohad

GRK kontserni tähtsaim ja kõiki ettevõtteid ühendav jõuvaru on professionaalne, pühendunud ja motiveeritud personal. Personali ja selle oskuste pideva arendamise eest hoolitsemine on tähelepanu keskmes kogu GRK kontserni tegevuses.

 

Kui sind huvitab töötamine meil, kui ükski vabadest töökohtadest ei kõlanud sobivana, jäta lahtine töötaotlus. Räägi vabal väljal oma oskustest ja millised tööülesanded sind huvitavad, soovi korral võid lisada eraldi taotluse ja CV. Võtame kontakti, kui meil on pakkuda sinusugusele oskajale tööd. Käsitleme kõiki töötaotlusi konfidentsiaalselt.

Mittausalan ammattilaisia

GRK-konserni hakee

MITTAUSALAN AMMATTILAISIA

Tiesitkö, että GRK on yksi monipuolisimmista infrarakentajista Suomessa? Mittaus- ja mallinnusryhmässämme on jo lähes 20 mittausalan ja tietomallinnuksen asiantuntijaa mielenkiintoisissa ja monipuolisissa infra- ja raiderakentamisen tehtävissä. Meillä pääset koulutuksesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan haastamaan itseäsi, sillä haemme

• mittauspäällikköä ja mittaajia Kalasatama–Pasila-raitiotieallianssiin Helsinkiin
• inframittaajia katu-, tie- ja kunnallistekniikan hankkeisiin erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Pohjois-Suomeen
• siltamittaajia koko Suomen alueelle
• raidemittaajia kunnossapitoon, ratarakentamiseen ja raitiotiehankkeisiin koko Suomen alueelle
• mittaustaitoista tietomallikoordinaattoria projekteille ja/tai toimipisteille
• mittaajia tie- ja siltatyömaille Pohjois-Ruotsiin ja Viroon.

Hakijalta edellytämme:

• Mittauspäällikkönä sinulla on kokemusta ja näyttöä mittausten organisoinnista suuremmissa hankkeissa.
• Sinulla on alan koulutus, hallitset mittauksen ja geodesian perusteet.
• Mittaus- ja mallinnusohjelmien (3Dwin, AutoCad tai vastaava) käyttö on sinulle tuttua.
• Koneohjausaineiston, massalaskennan sekä tarkedokumenttien tekeminen luonnistuu.
• Tunnet aidosti mielenkiintoa työnantajaasi sekä alaa kohtaan, ja sinulla on halu oppia lisää.
• Työmaatehtävissä olet valmis matkustamaan projektikomennuksille.
• Sinulla on mahdollisuus epätavanomaisiin työaikoihin, sillä etenkin raiderakentamisessa työtä tehdään myös öisin ja viikonloppuisin.
• Tulet toimeen työskentelymaan kielellä suomeksi, ruotsiksi tai viroksi.

Aloittelevilta mittaushenkilöiltä emme luonnollisestikaan vaadi suurta työkokemusta vaan tarjoamme mahdollisuuden työssä oppimiseen perinteisellä GRK:n työmaa-akatemian mallillamme yhdessä kokeneemman mittaushenkilön kanssa. Lopullinen tehtävän sisältö sovitaan kanssasi osaamisesi ja toiveidesi pohjalta, sinun ei siis tarvitse täyttää kaikkia yllä olevia vaatimuksia.

Meiltä saat:

• työtehtävän, joka räätälöidään osaamisen ja oman mielenkiinnon mukaan
• kannustavan tukiverkoston kalusto- ja ohjelmistohaasteisiin konsernin mittausryhmän sisältä
• ajankohtaisia alaan ja laitteisiin liittyviä koulutuksia
• innostavia mittausryhmän yhteisiä tapaamisia
• uusia haasteita ja tilaisuuden oppia uutta, kuten raidemittausta
• mahdollisuuden tehtäväkiertoon infra- ja ratarakentamisen kohteissa.

Jos haluat lisätietoja tehtävistä, voit soittaa Krister Lönnbergille, puh. 044 568 5822, ti 15.9., ke 23.9. tai ma 28.9. klo 8–18 välisenä aikana. Ota haaste vastaan ja lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus 5.10.2020 mennessä osoitteella hr@grk.fi.

Asukoht :

Vaihtoehtoja

Employment :

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed :

Krister Lönnberg
Tuotantoinsinööri
Puh. 044 568 5822

Asfalttityöntekijöitä

GRK-konserniin kuuluva GRK Road Oy palkkaa työkaudeksi 2020 asfalttityöntekijöitä, erityisesti haussa on:

• työnjohtajia (1–2 henkilöä)
• jyrsimen kuljettaja
• kolamies
• huoltoauton kuljettaja/liikenteen järjestelijä (C-kortti oltava).

Hakemukset myös muilta alan ammattilaisilta ovat tervetulleita. Työskentelyalueena on ensisijaisesti Keski-Suomen alue, mutta myös matkatyötä on halukkaille tarjolla.

Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Petri Sikanen, puh. 0500 895 100. Halutessasi voit lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella petri.sikanen@grk.fi.

 

Asukoht :

Vaihtoehtoja

Employment :

Vaihtoehtoja

Kontaktandmed :

Petri Sikanen
Työpäällikkö
0500 895 100
petri.sikanen@grk.fi

Sähköasentajia sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolaan

Etsimme uusia sähköasentajia ja työnjohtajia sähköradan ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolan käyttökeskusalueelle. Työ on liikkuvaa ja työhönottopaikkasi on Kouvola. 

Kunnossapidon tehtäviin kuuluu sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Itä-Suomen alueella. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa omalla alueellaan. Tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet, vahvavirta ja päällysrakenne. 

Hakijan eduksi katsomme 

• työkokemuksen rautatieympäristöstä
sähköalan tutkinnon
kuorma-autokortin
junakuljettajan lupakirjan
turvalaitepätevyyden.

Erityisesti toivomme, että

• olet oma-aloitteinen, kehittymishaluinen ja nopeasti uutta oppiva; 
sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ammatillinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito;
toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä;
ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen. 

Töitä tehdään toisinaan yöaikaan ratakatkoilla, joten tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta omalla kunnossapitoalueella ja joustoa työajoissa. Työhön voi sisältyä työkokemuksesi mukaan päivystystä työajan ulkopuolella osana päivystysrinkiä. 

Työtehtäviäsi tukee GRK:n vahva organisaatio sekä partneriverkosto. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. GRK:lla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, ole yhteydessä aluepäällikkö Jarkko Jouhilahteen, 040 658 5031, jarkko.jouhilahti@grk.fi. Avoimen hakemuksen voit lähettää tyopaikat@grk.fi. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävät heti siihen sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Asukoht :

Itä-Suomi

Employment :

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed :

Jarkko Jouhilahti
Aluepäällikkö
040 658 5031
jarkko.jouhilahti@grk.fi

Projektingenjör

GRK Infra AB söker en ny medarbetare med kompetens och erfarenhet inom ingående delar i produktionen med målbilden att kunna leverera enastående projekt till våra beställare.
GRK Infra AB är i en utmanande utvecklingsfas där vi kommer inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Vi kommer under 2020 stärka det redan drivna team som ambitiöst jobbar här idag.

Det är därför vi vill se en begåvad och engagerad projektingenjör som vill vara med på denna fantastiska resa. Vi söker dig som ser det positiva i utmanande projekt och har tryggheten i ditt arbetssätt. Erfarenhet i produktion genom tidigare uppdrag som projektingenjör eller arbetsledare och processen kring detta efterfrågas. Du är kreativ och intresserad av byggteknik. Noggrannhet i dokumentation och ekonomiuppföljning eftersträvas i varje skede. Då vi på GRK är ett team som litar på varandra är din samarbetsförmåga en viktig aspekt för det fortgående arbetet. Du deltar i samtal och delar med dig av dina specifika kunskaper.
Verkar detta intressant? Då är vi övertygade om att du kommer bli en viktig kugge i maskineriet som driver GRK framåt. Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor. Vi brinner för infrastruktur. Gör du?

Krav på arbetslivserfarenhet: Minst 5 års erfarenhet som projektingenjör eller arbetsledare inom infrastrukturprojekt. Körkort B är ett krav. Högskole- eller civilingenjörsutbildning är meriterande.

Språk: Flytande svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska ett krav. Finska är meriterande

Arbetstid: Produktionsstyrd efter planerad tid

Placering: GRKs kontor är beläget i växthuset på Teknikvägen 15, 961 50 Boden, som är en del i Boden business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler

Tillträde: Efter överenskommelse

Lön: Högre än genomsnittet. GRK värderar kompetens hos sin personal. GRK erbjuder också sina anställda kapitalpensionsprogram och bonusprogram.

Plats: Placeringsort Boden-Luleå, projekt Väg97 Sunderbyn – Sävast,Umeå, projekt Västra Länken, Bro över Ume älv

Asukoht :

Boden

Employment :

Heltid

Kontaktandmed :

Mika Mäenpää
VD
+46 73 6201 399
mika.maenpaa@grkinfra.se

Pääsuunnittelija, turvalaitteet

Etsimme pääsuunnittelijaa turvalaitesuunnitteluun Pirkkalan, Mikkelin tai Helsingin toimipisteeseen.

Suunnitteluyksikön tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja apujärjestelmien suunnittelutehtävät ST-urakoissa, erillisissä suunnittelusopimuksissa sekä sisäisissä suunnittelutehtävissä. Suunnitteluyksikkö toimii aktiivisesti yhteistyössä toteuttavan organisaation kanssa. Tulet työssäsi toimimaan turvalaitteiden perussuunnittelun pääsuunnittelijana sekä vastaamaan rautateiden turvalaitesuunnittelusta muun organisaation tukemana.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri) sekä kokemusta rautateiden turvalaitejärjestelmien perussuunnittelusta. Erityisansiona katsotaan kokemus JKV-suunnittelusta.

Olet oma-aloitteinen ja kehittämisorientoitunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen työskentelytapa. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen työtehtävä, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. GRK Raililla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Timo Hartikainen puh. 040 658 5018, sähköposti timo.hartikainen@grk.fi. Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Olethan nopea, sillä täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Asukoht :

Vaihtoehtoja

Employment :

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed :

Timo Hartikainen
Suunnittelupäällikkö
Puh. 040 658 5018
timo.hartikainen@grk.fi

Työhakemukset:
tyopaikat@grk.fi

Työmaapäällikkö ja työnjohtaja

Haemme joukkoomme uusia ammattilaisia! Tarjoamme haastavia, monipuolisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa GRK-konsernissa.

Tienpäällistystyömaamme sijaitsevat Keski-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Savon, Keski- ja Pohjoispohjanmaan ja Kainuun alueilla.

Odotamme työmaapäällikön ja työnjohtajan tehtäviin hakijoilta aikaisempaa työkokemusta tienpäällystys- tai infrarakentamisen töistä tai infrarakentamisesta, tehtävään soveltuvaa koulusta, määrätietoista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Olethan nopea, sillä täytämme avoimet tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Asukoht :

Koko Suomi

Employment :

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed :

Matti Honkonen
0500 599 123
matti.honkonen@grk.fi

Turvalaitesuunnittelijoita

Etsimme energiseen joukkoomme turvalaitesuunnittelijoita. Voit valita Pirkkalan, Mikkelin tai Helsingin toimipisteistä sinulle parhaiten sopivan.

Suunnitteluryhmän tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja radan apujärjestelmien suunnittelutehtävät ST-urakoissa, erillisissä suunnittelusopimuksissa sekä sisäisissä suunnittelutehtävissä. Suunnitteluryhmä toimii aktiivisesti yhteistyössä toteuttavan organisaation kanssa. Tulet työssäsi vastaamaan rautateiden turvalaitesuunnittelusta muun organisaation tukemana.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri) sekä kokemusta rautateiden turvalaitejärjestelmien suunnittelusta. Arvostamme lisäksi ruotsin kielen taitoa sekä kokemusta turvalaitteiden perussuunnittelun projektipäällikön tehtävistä ja tietomalliosaamisesta.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. GRK Raililla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele suunnittelupäällikkö Timo Hartikaiselle puh. 040 658 5018 ja jutellaan lisää. Tavoitat Timon myös sähköpostilla, timo.hartikainen@grk.fi.

Asukoht :

Vaihtoehtoja

Employment :

Toistaiseksi voimassaoleva

Kontaktandmed :

Timo Hartikainen
Suunnittelupäällikkö
puh. 040 658 5018
timo.hartikainen@grk.fi

Arbetsledare produktion

GRK Infra AB söker en ny medarbetare med kompetens och erfarenhet inom ingående delar i produktionen med målbilden att kunna stötta platscheferna i leveransen av projekten till våra beställare. GRK Infra AB är i en utmanande utvecklingsfas där vi kommer inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Vi kommer under 2020 stärka det redan drivna team som ambitiöst jobbar här idag.

I rollen som arbetsledare så söker vi dig som vill vara en del av navet som styr produktionen i rätt riktning. I tätt samarbete med platschefen och övriga i GRKs organisation planerar och styr du projekten efter de satta målen. Noggrannhet i dokumentation eftersträvas i varje skede. Kommunikation och förmåga att arbeta tillsammans med alla inblandade i projekten är av största vikt. Här får du chansen att arbeta på projekt som du kanske aldrig utfört eller stött på tidigare. Den personliga utvecklingspotentialen är gränslös. Att arbeta som arbetsledare hos oss innebär att du måste gilla just denna del. Se helheten, älska utmaningen och fånga möjligheten i våra projekt.

Verkar detta intressant? Då är vi övertygade om att du kommer bli en viktig kugge i maskineriet som driver GRK framåt. Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor. Vi brinner för infrastruktur. Gör du?

Anställningsform: Heltid

Krav på arbetslivserfarenhet: Minst 2 års erfarenhet som arbetsledare inom infrastrukturprojekt. Körkort B är ett krav. Arbetsledarutbildning via högskola eller universitet är meriterande men inget krav. Är du nyexaminerad så kan du också vara intressant för oss. Erfarenhet av betongarbeten är meriterande

Språk: Flytande svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska ett krav. Finska är meriterande

Arbetstid: Produktionsstyrd efter planerad tid

Placering: GRKs kontor är beläget i växthuset på Teknikvägen 15, 961 50 Boden, som är en del i Boden business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler

Tillträde: Efter överenskommelse

Lön: Högre än genomsnittet. GRK värderar kompetens hos sin personal. GRK erbjuder också sina anställda kapitalpensionsprogram och bonusprogram.

Asukoht :

Boden

Employment :

Heltid

Kontaktandmed :

Mika Mäenpää
VD
+46 73 6201 399
mika.maenpaa@grkinfra.se

Platschef produktion

GRK Infra AB söker en ny medarbetare med kompetens och erfarenhet inom ingående delar i produktionen med målbilden att kunna leverera enastående projekt till våra beställare.
GRK Infra AB är i en utmanande utvecklingsfas där vi kommer inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Vi kommer under 2020 stärka det redan drivna team som ambitiöst jobbar här idag.

Det är därför vi vill se en begåvad och engagerad platschef som vill vara med på denna fantastiska resa. Vi söker dig som ser det positiva i utmanande projekt och har tryggheten i ditt arbetssätt. Erfarenhet i produktion genom tidigare uppdrag som platschef och processen kring detta efterfrågas. Du är kreativ och intresserad av byggteknik. Noggrannhet i dokumentation eftersträvas i varje skede. Då vi på GRK är ett team som litar på varandra är din samarbetsförmåga en viktig aspekt för det fortgående arbetet. Du deltar i samtal och delar med dig av dina specifika kunskaper.
Verkar detta intressant? Då är vi övertygade om att du kommer bli en viktig kugge i maskineriet som driver GRK framåt. Välkommen att söka dig till en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor. Vi brinner för infrastruktur. Gör du?

Anställningsform: Heltid

Krav på arbetslivserfarenhet: Minst 5 års erfarenhet som platschef inom infrastrukturprojekt. Körkort B är ett krav. Högskole- eller civilingenjörsutbildning är meriterande.

Språk: Flytande svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska ett krav. Finska är meriterande

Arbetstid: Produktionsstyrd efter planerad tid

Placering: GRKs kontor är beläget i växthuset på Teknikvägen 15, 961 50 Boden, som är en del i Boden business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler

Tillträde: Efter överenskommelse

Lön: Högre än genomsnittet. GRK värderar kompetens hos sin personal. GRK erbjuder också sina anställda kapitalpensionsprogram och bonusprogram.

Asukoht :

Boden

Employment :

Heltid

Kontaktandmed :

Mika Mäenpää
VD
+46 73 6201 399
mika.maenpaa@grkinfra.se