GRK:n uudeksi hallitusjäseneksi Kari Kauniskangas

GRK Infra Oy:n hallituksen uudeksi jäseneksi 31.1.2022 järjestetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa valittiin Kari Kauniskangas. Vanhoina hallitusjäseninä puheenjohtajana toimivan Jukka Nikkasen johdolla jatkavat Tarja Pääkkönen, Esa Lager, Johanna Korhonen ja Keijo Haavikko.

Kari Kauniskangas (s.1974) on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden kandidaatti. Vuosina 2013–2020 YIT Oyj:n toimitusjohtajana työskennellyt Kauniskangas on rakennusalan kokenut toimija ja tulee vahvistamaan osaamisellaan GRK:n hallitusta sekä tukemaan vuoden 2022 alussa julkaistun ”Tahtotila 2025 -strategian” toteuttamista.

”GRK-konsernin tavoitteena on merkittävä liiketoiminnan kasvu korkea kannattavuus säilyttäen. Vuoteen 2025 mennessä olemme entistä kansainvälisempi yhtiö, jossa työskentelee toimialan sitoutunein henkilöstö. Uudessa strategiassa korostuu myös yritysvastuu: haluamme olla kestävän infrarakentamisen edelläkävijä ja kasvattaa ympäristöliiketoimintaamme. Tavoitteenamme on oman toimintamme hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä. Teemme töitä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja vahvistamme hallitusta Kari Kauniskankaan nimityksellä”, kertoo GRK Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen.

Kauniskangas työskentelee mm. A-Insinöörien ja HyperCo Oy:n hallitustehtävissä ja neuvonantajana useammassa kiinteistö- ja rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja
GRK Infra Oy, hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen, +358 500 536 463, jukka.nikkanen@grk.fi