GRK:lle uusi johtaja tukemaan raideliiketoiminnan kasvua

GRK Rail Oy:n palveluksessa aloitti varatoimitusjohtajana maanantaina 7.2.2022 raidealan kokenut ammattilainen Laura Järvinen.

Sähkötekniikan diplomi-insinööri Laura Järvisellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus raideliikenteen alalta. Osaamista hänelle on kertynyt niin rautatie-, raitiotie- kuin metrorakentamisen projekteista. Järvisen vahvuusalueena ovat erityisesti turvalaitetekniikan, rautatieturvallisuuden, isojen hankkeiden ja käyttöönoton osaaminen. Hänellä on vankkaa kokemusta myös uusien palveluiden ja liiketoimintojen käynnistämisestä, vahvasta tuloksentekokyvystä ja hyvästä esimiestyöstä.

”Olen erittäin iloinen, että saamme vahvistusta raideliiketoimintamme johtamiseen. Lauran saavutukset kertovat hänen vankasta johtajakokemuksestaan ja hän tuo erinomaista raideosaamista entuudestaan kattavan osaamisemme vahvistukseksi. Tunnen Lauran useamman vuoden ajalta ja olen vakuuttunut, että hän sopii hyvin joukkoomme”, kertoo GRK Rail Oy:n toimitusjohtaja Mikko Nyhä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuoden nuorena johtajana vuonna 2017 palkittu Järvinen siirtyy GRK:lle Sitowise Oy:n Rata ja rakenne -toimialajohtajan tehtävästä. Raide- ja johtajakokemusta hänelle on kertynyt myös VR Track Oy:n asiantuntijaryhmien suunnittelupäällikkönä ja suunnittelu- ja toteutushankkeista sekä Ratahallintokeskuksesta ylitarkastajana tilaajan näkökulmasta.

GRK:n Järvinen näkee ketterän kasvuyrityksen malliesimerkkinä, missä on hyvä henki ja tekemisen meininki. ”GRK:n toimintaan on helppo hypätä mukaan ja vahva pohja antaa hyvät mahdollisuudet toiminnan kasvuun ja kehittämiseen” kertoo Laura Järvinen. ”Haluan tukea GRK:ta kannattavassa kasvussa, samalla vahvistaen GRK:ta vastuullisena työnantajana ja luotettavana kumppanina tulevissakin infrahankkeissa.”

Lisätietoja
Mikko Nyhä, toimitusjohtaja, GRK Rail Oy, +358 40 863 0450, mikko.nyha@grk.fi
Laura Järvinen, varatoimitusjohtaja, GRK Rail Oy, +358 40 866 4959, laura.jarvinen@grk.fi