GRK toteuttaa Pohjois-Ruotsissa ilmanerotuslaitoksen pohja- ja maarakennustyöt

GRK Sverige AB on solminut Linde Engineeringin kanssa sopimuksen Bodeniin rakennettavan ilmanerotuslaitoksen maarakennustöistä. Työt alkavat helmikuun aikana ja valmistuvat syksyllä 2025.

Linde Engineering rakentaa Bodeniin Pohjois-Ruotsiin ilmanerotuslaitoksen. GRK on valittu toteuttamaan kaikki noin 14 hehtaarin laajuisen laitosalueen maarakennus- ja putkitustyöt. Urakkaan sisältyy betonipaalutusta ja tehtaan betoniperustustyöt. Lisäksi GRK rakentaa tehtaan yhteyteen toimistorakennuksen.

”Olemme hyvin kiitollisia saamastamme luottamuksesta. GRK:lla on pitkä ja monipuolinen osaaminen vastaavanlaisesta työstä, ja odotamme innolla, että työt yhdessä Linde Engineeringin kanssa alkavat”, sanoo GRK Sverige AB:n toimitusjohtaja Mika Mäenpää.

GRK tarjoaa laajat palvelut teollisuuden tarpeisiin

Toteutamme teollisuusrakentamisen urakoita niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Pohjois-Ruotsissa GRK:lla on parhaillaan käynnissä mittava hanke, missä toteutamme H2 Green Steelin uuden teräs- ja vetytehdasalueen laajat maarakennus- ja pohjanvahvistustyöt. Alue on kooltaan noin 270 hehtaaria.

Suomessa olemme olleet mukana lukuisissa tehdasprojekteissa sekä liiketilojen maarakennustöissä. Näissä hankkeissa maarakennus-, pohjanvahvistus- ja betonityöt sekä kunnallistekniikan putkistot, asfaltoinnit ja viherrakentaminen ovat osa lähes jokaista urakkaamme niin kuin ne ovat ratojen, väylien kuin siltojenkin rakentamisessa.