Media

Media

22.06.2022

GRK ja Sitowise kehittivät päästölaskurin

Infrarakentamisen konserni GRK on yhteistyössä Sitowisen kanssa kehittänyt laskentatyökalun hiilidioksidipäästöjen laskemiseen. Päästölaskurin avulla GRK pystyy seuraamaan omia hiilidioksidipäästöjään. Laskurilla seurataan muun muassa sähkönkulusta, työmaakoneiden ja kuljetusajoneuvojen polttoaineen käyttöä ja niistä aiheutuvia päästöjä.
20.06.2022

Jopa 48 000 autoa ajaa tästä ohitse 24/7, ja sortuman riski ehti kasvaa ilmeiseksi – nyt tie korjataan jopa 20-metrisillä teräsbetonipaaluilla

Sortumavaarassa ollut tieosuus korjataan ja teräsbetoni korvaa lahonneet puupaalut. ... Henkilö- ja kuorma-autot huristavat jatkuvana virtana vieressä, kun lyöntipaalutuskone eli juntta paukuttaa pari tonnia painavia paaluja maahan Kehä kolmosella. Ihan keijukainen ei ole itse työkonekaan. Sillä on painoa sata tonnia, kertoo työnjohtaja Mikko Kekäle, joka edustaa kunnostustyön pääurakoitsijaa GRK Infra Oyj:tä.
16.06.2022

F1-kisoista tuttuun käytäntöön voi törmätä myös Suomen kesässä: "Ei kannata tööttäillä tai vilkutella valoja"

Maanteiden "safety carien" tehtävänä on parantaa työ- ja liikenneturvallisuutta. ... – Työmaat saattavat kiristää tiellä liikkujien hermoja. Työt halutaan ajoittaa siten, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa liikenteelle, GRK Roadin tekninen johtaja Matti Honkonen kertoo tiedotteessa.
12.06.2022

96 miljoonan urakka: Hailuodon siltayhteyden rakentajat valittiin erikoisella menetelmällä – GRK:n ja Afryn allianssi nousi yllättäen jämäsijalta voittoon

Hailuodon tie­yhteyden rakentaja valittiin muun muassa työpajassa työskentelyn perusteella.

voitti Hailuodon GAP -ryhmittymä, jossa rakentajaosapuolena toimii GRK Infra ja suunnittelijaosapuolina Afry Finland , Plaana ja
17.05.2022

Parhaat palkittiin Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa

Vuoden 2021 parhaat yritykset ja työmaat Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa palkittiin Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon pääseminaarissa Helsingissä tiistaina. ... Infran työmaasarjassa parhaaksi nousi GRK Infra oyj:n työmaa Yläkartanontie plv 0-380, Kaskilaaksontie sekä osa-alueet Kartanonkulman ja Kartanonkallion puistoista Espoossa.
16.05.2022

Nyt se on valmis! Länsimetron rakennusurakat ovat päättyneet – yrityksiä eri urakoissa 905, ihmisiä 30 000

Länsimetro Oy voi luovuttaa Matinkylä–Kivenlahti-osuuden syksyllä 2022. HSL päättää matkustajaliikenteen aloittamisesta. ... Finnoon metroaseman rakennusurakan toteutti GRK Infra Oy:n ja Aki Hyrkkönen Oy:n muodostama työyh­teen­liittymä, ... Ratalinjan urakan toteutti GRK Infra Oy.