Avoimet työpaikat

Minkälaista on olla töissä GRK:lla?

Tekemisen ytimestä meillä löytyvät käytännön ammattitaito ja henkilökohtainen kehittyminen. Myös infrauransa alkuvaiheessa oleville annetaan vastuuta, koska tekemällä oppii. Yhtiöstä riippumatta kuljemme samaan suuntaan, ja se näkyy tekemisessä hyvän ilmapiirin lisäksi myös hyvinä tuloksina.

 

Liity joukkoomme!

Motivoituneita ja sitoutuneita ammattilaisia arvostetaan meillä korkealle! Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä osaavien ja innostuneiden työkavereiden seurassa. Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus! Kerro meille vapaamuotoisesti osaamisestasi ja minkälaiset työtehtävät kiinnostavat sinua.

Asfalttityöntekijöitä

GRK-konserniin kuuluva GRK Road Oy palkkaa työkaudeksi 2020 asfalttityöntekijöitä, erityisesti haussa on työnjohtaja ja perämies.

Hakemukset myös muilta alan ammattilaisilta ovat tervetulleita. Työskentelyalueena on ensisijaisesti Keski-Suomen alue mutta myös matkatyötä on halukkaille tarjolla.

Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Petri Sikanen, 0500 895 100. Halutessasi voit lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella petri.sikanen@grk.fi

Sijainti:

Vaihtoehtoja

Työsuhde:

Vaihtoehtoja

Yhteystiedot:

Petri Sikanen
Työpäällikkö
0500 895 100

Taloushallinnon assistentti (äitiysloman sijaisuus)

Haemme nyt GRK-konsernin taloushallinnon tiimiin Vantaalle äitiysloman sijaiseksi Taloushallinnon assistenttia.

Haluatko kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa mielenkiintoisessa ja kasvavassa konsernissa? Haemme heinäkuussa 2020 alkavaan, noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kirjanpitotaitoista taloushallinnon assistenttia. Monipuolisiin taloushallinnon työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

*osto- ja myyntilaskujen sekä käteistilitysten käsittelyä ja niihin liittyvää aktiivista yhteydenpitoa konsernin sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa
*maksatuksen hoitamista
*käyttöomaisuuskirjanpidon hoitamista
*arvonlisäveroilmoitusten käsittelyä
*muita avustavia kirjanpidon tehtäviä, kuten tiliotteiden kirjanpitokäsittelyä, muistiotositteiden laatimista ja käsittelyä, sisäisten veloitusten tekemistä sekä kauden vaihteen tilitäsmäytysten suorittamista.

Menestyt tehtävässä, jos tunnistat itsesi oheisesta kuvauksesta:

*sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, kirjanpitotaitoa ja vähintään vuoden verran aiempaa työkokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
*aktiivinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen ote työhön on sinulle itsestäänselvyys
*olet toimeen tarttuva, täsmällinen ja järjestelmällinen
*olet positiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä etkä kaihda rutiineja osana työnkuvaasi
*sinulla on jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon järjestelmistä ja uusien järjestelmien oppiminen käy sinulta luontevasti
*suomen kielen taidon lisäksi tulet toimeen englannin kielellä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme. Meillä on hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää yhdessä kasvavan konsernimme talousprosesseja nyt ja tulevaisuudessa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien varrella, aivan Vantaankosken juna-aseman vieressä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Mikko Sillman, puh. 050 350 7879. Mikko on tavoitettavissa 27.5. klo 9.30-11, 29.5. klo 9.30-11 ja 2.6. klo 9.30-11 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen hr@grk.fi

Odotamme hakemustasi! Toimithan ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen hr@grk.fi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 4.6.2020.

Sijainti:

Vantaa

Työsuhde:

Määräaikainen

Yhteystiedot:

Mikko Sillman
Talousjohtaja
050 350 7879

Mittamies Pohjois-Suomeen

Oletko ammattitaitoisesti ja intohimoisesti työhösi suhtautuva mittausalan koulutuksen omaava teknikko, insinööri tai DI? Oletko kiinnostunut kehittymään infra-alan osaajaksi? Meillä on sinulle töitä tarjolla Pohjois-Suomen mielenkiintoisella työkentällä!

Toiveemme sinulle on, että...
• käytät sujuvasti 3D-Win- tai AutoCAD Civil 3D-ohjelmistoja;
• sinulta löytyy kokemusta koneohjausmaailmasta;
• suoriudut urakoihin kuuluvista massalaskennoista ja tilaajan vaatimien tarkedokumenttien laatimisesta;
• suomen kielesi on sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti;
• palat halusta oppia uutta;
• hoidat työsi vastuullisesti ja huolellisesti myös paineen alaisena.

Kokemuksen osalta voit olla mittausalan tuore tapaus tai alalla jo kokeneempi kulkija. Meillä pääset kehittymään haluamaasi suuntaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoiset työtehtävät, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työkaverit, joiden keskuudessa vallitsee vahva porukkahenki sekä positiivinen vire kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen hr@grk.fi. Kerro viestissä hieman itsestäsi ja osaamisestasi. Otamme hakemuksia vastaan 30.6.2020 asti, mutta toimi nopeasti, täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja voit kysyä Jarkko Heiskaselta jarkko.heiskanen@grk.fi, 050 4360 944.

Sijainti:

Pohjois-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

Jarkko Heiskanen
jarkko.heiskanen@grk.fi
050 4360 944

Tietohallinnon asiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen GRK Infra Oy:n tietohallintoon tietohallinnon asiantuntijaa.

Tietohallintoyksikkömme tehtävänä on tuottaa liiketoimintaa tukevia palveluita tavoitteenaan tehostaa, kehittää ja mahdollistaa koko konsernillemme.

Olet sitten vastavalmistunut tai kokeneempi ammattilainen, etsimme palvelualtista IT-kentän monitaituria, jonka tehtäväkenttään kuuluvat pääasiassa päätelaitehankinnat ja puhelin - ja dataliittymien hallinta, sekä muut hankintakenttään kuuluvat muut työt, esimerkiksi toimittajayhteistyö. Moniosaajana pääset työskentelemään myös dokumentoinnin, ohjeistuksien ja tiedonhallinnan parissa. Myös muita tehtäviä on tarjolla, riippuen tehtävään valitun kiinnostuksen ja osaamisen tasosta. Palveluorganisaatiossa ja sisäisessä IT yksikössämme työskennellessä sinulle on ensisijaisen tärkeää asiakastyytyväisyys ja teet kaikkesi, jotta sisäiset asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja liiketoimintamme hyötyy palveluksistasi.

Menestyksekkääseen suoriutumiseen työtehtävässä, sinulta edellytetään:

-Halua ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn
-Päätelaiteasiantuntemusta (älypuhelimet, tietokoneet, tabletit)
-Erinomaisia yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja
-Työhön soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
-Reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
-Vastuullisuutta ja huolellisuutta
-Sujuvan suullisen ja kirjallisen suomen kielen lisäksi mahdollisuutta käyttää työkielenä myös englantia
-Ongelmanratkaisukykyä

Työtäsi helpottaa aikaisempi kokemus:

-Monitoimittajaympäristössä työskentelystä
-IT hankinnoista ja kilpailutuksista
-Tukitoiminnoissa työskentelystä

Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista alla olevista käsitteistä:

-ITIL
-Active Directory
-O365/M365
-Microsoft Intune
-Intranet
-WWAN/WLAN/LAN
-Tietoturva
-GDPR

Sijaintipaikkana toimii ensisijaisesti Vantaa, mutta myös muut GRK:n toimipisteet ovat mahdollisia. Työ saattaa edellyttää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme paljon töitä, vähän byrokratiaa, hyvät työehdot sekä joustavuutta myös sinun suuntaasi. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tehtävänkuvaasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä! Lisätietoja tehtävään liittyen antaa IT-päällikkö Jussi Erola, 040 6585196. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen hr@grk.fi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten olethan nopea. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 12.6.2020.

Sijainti:

Vantaa

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

Jussi Erola
IT-päällikkö
040 6585196

Sähköasentajia sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolaan

Etsimme uusia sähköasentajia ja työnjohtajia sähköradan ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolan käyttökeskusalueelle. Työ on liikkuvaa ja työhönottopaikkasi on Kouvola. 

Kunnossapidon tehtäviin kuuluu sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Itä-Suomen alueella. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa omalla alueellaan. Tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet, vahvavirta ja päällysrakenne. 

Hakijan eduksi katsomme 

  • työkokemuksen rautatieympäristöstä
  • sähköalan tutkinnon 
  • kuorma-autokortin 
  • junakuljettajan lupakirjan 
  • turvalaitepätevyyden.  

Erityisesti toivomme, että

  • olet oma-aloitteinen, kehittymishaluinen ja nopeasti uutta oppiva;  
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ammatillinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito; 
  • toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä; 
  • ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen. 

Töitä tehdään toisinaan yöaikaan ratakatkoilla, joten tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta omalla kunnossapitoalueella ja joustoa työajoissa. Työhön voi sisältyä työkokemuksesi mukaan päivystystä työajan ulkopuolella osana päivystysrinkiä. 

Työtehtäviäsi tukee GRK:n vahva organisaatio sekä partneriverkosto. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. GRK:lla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, ole yhteydessä aluepäällikkö Jarkko Jouhilahteen, 040 658 5031, jarkko.jouhilahti@grk.fi. Avoimen hakemuksen voit lähettää tyopaikat@grk.fi. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävät heti siihen sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Sijainti:

Itä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

Jarkko Jouhilahti
Aluepäällikkö
040 658 5031
jarkko.jouhilahti@grk.fi

Koneenkuljettajia rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme koneenkuljettajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Työ on liikkuvaa ja ensimmäisenä työkohteenasi on Helsinki, Riihimäki tai Kerava. Tiimin tehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot ja viankorjaukset kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Toivomme sinulta kokemusta rautateiden kunnossapito- tai rakennusprojekteissa työskentelystä. Hakijan eduksi katsomme pätevyyden työkoneen ja/tai veturin kuljettamiseen.

Tutustu myös muihin kunnossapidon avoimiin työpaikkoihimme! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Antti Haapalahti +358 40 526 2371. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat huhtikuussa 2020.

Sijainti:

Etelä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Antti Haapalahti
+358 40 526 2371

Kiskohitsaajia rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme kiskohitsaajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Työ on liikkuvaa ja ensimmäisenä työkohteenasi on Helsinki, Riihimäki tai Kerava. Tiimin tehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot ja viankorjaukset kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Toivomme sinulta kokemusta rautateiden kunnossapito- tai rakennusprojekteissa työskentelystä. Hakijan eduksi katsomme päällysrakennetöiden työpätevyyden. Arvostamme työkokemusta ja osaamista kiskojen ultraäänitarkastuksesta ja kiskohitsauksesta.

Tutustu myös muihin kunnossapidon avoimiin työpaikkoihimme! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Antti Haapalahti +358 40 526 2371. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat huhtikuussa 2020.

Sijainti:

Etelä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Antti Haapalahti
+358 40 526 2371

Ratatyöntekijöitä rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme ratatyöntekijöitä Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Työ on liikkuvaa ja ensimmäisenä työkohteenasi on Helsinki, Riihimäki tai Kerava. Tiimin tehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot ja viankorjaukset kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Toivomme sinulta kokemusta rautateiden kunnossapito- tai rakennusprojekteissa työskentelystä. Hakijan eduksi katsomme päällysrakenne- ja vaihdetöiden työpätevyydet. Arvostamme myös työkokemusta ja osaamista kiskojen ultraäänitarkastuksesta.

Tutustu myös muihin kunnossapidon avoimiin työpaikkoihimme! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Antti Haapalahti +358 40 526 2371. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat huhtikuussa 2020.

Sijainti:

Etelä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Antti Haapalahti
+358 40 526 2371

Mittaustyönjohtajia, mittaajia ja mittausharjoittelijoita rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme mittaustyönjohtajia, mittaajia ja mittausharjoittelijoita radan päällysrakennetöihin, erityisesti Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Tehtäviin kuuluvat radan mittaustyöt kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Odotamme sinulta mittaustekniikan koulutusta (esim. kartoittaja, teknikko, insinööri (AMK)) ja kokemusta työmaamittauksista. Hallitset takymetri- ja GPS-mittaukset ja yleisimmät mittausohjelmistot (esim. 3D-win). Eduksi katsomme kokemuksen rautatieympäristössä toimimisesta ja radalla toimimiseen tarvittavat pätevyydet. Harjoittelijan tehtävään huomioidaan myös mittaustekniikan opiskelijat.

Tutustu myös muihin GRK:n avoimiin työpaikkoihin! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Antti Haapalahti +358 40 526 2371. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat keväällä 2020.

Sijainti:

Etelä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Antti Haapalahti
+358 40 526 2371

Työnjohtajia rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme työnjohtajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Ensimmäisenä työkohteenasi toimii Helsingin, Riihimäen tai Keravan toimipiste. Tiimin tehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot sekä viankorjaukset kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa. Työ on liikkuvaa ja työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Toivomme sinulta vähintään teknikkotason peruskoulutusta sekä kokemusta työnjohtotehtävien hoitamisesta ja toimimisesta rautatieympäristössä.

Tutustu myös muihin GRK:n avoimiin työpaikkoihin! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Antti Haapalahti +358 40 526 2371. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat huhtikuussa 2020.

Sijainti:

Etelä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Antti Haapalahti
+358 40 526 2371

Turvalaiteasentajia ja koulutettavia asentajia rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme turvalaiteasentajia ja koulutettavia asentajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Työ on liikkuvaa ja ensimmäisenä työkohteenasi on Helsinki, Riihimäki tai Kerava. Tiimin tehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot ja viankorjaukset kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rautateiden kunnossapito- tai rakennusprojekteissa työskentelystä sekä turvalaitetöiden työpätevyyden. Koulutettavilta asentajilta edellytämme soveltuvaa sähköalan peruskoulutusta.

Tutustu myös muihin GRK:n avoimiin työpaikkoihin! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Jorma Haukka +358 40 658 5019. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat huhtikuussa 2020.

Sijainti:

Etelä-Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Jorma Haukka
+358 40 658 5019

Projektihenkilöstöä rautatien kunnossapitoon Etelä-Suomessa

Etsimme projektipäälliköitä, projekti-insinöörejä ja työmaainsinöörejä Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Työskentely tapahtuu Helsingin toimipisteessä. Kunnossapidon tehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot sekä viankorjaukset kunnossapitoalueella 1, Kuura-allianssissa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta rautatieympäristössä tai allianssissa työskentelystä.

Tutustu myös muihin GRK:n avoimiin työpaikkoihin! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@grk.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa Antti Haapalahti +358 40 526 2371. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Työt Kuura-allianssissa alkavat huhtikuussa 2020.

Sijainti:

Helsinki

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

GRK Rail Oy
Antti Haapalahti
+358 40 526 2371