Yksityisraiteet 


Mitä me teemme?

Yksityisraiteella tarkoitetaan raidetta, jota  Väylävirasto ei hallinnoi ja joka ei kuulu valtion rataverkkoon. Yksityisraiteita on Suomessa noin 1 000 kilometriä ja liityntäkohtia valtion rataverkkoon hieman yli 500 kappaletta. Tyypillisiä yksityisraiteen haltijoita ovat erilaiset teollisuusyritykset, satamat sekä kaupungit ja kunnat. 

GRK:lla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikkien tekniikka-alojen palveluita päällysrakenteen, sähköradan, turvalaitteiden ja erikoisrakenteiden osalta, lisäksi palveluntarjonta kattaa myös ratojen kunnossapidon. 

Mitä kokonaisuuteen kuuluu?

Päällysrakenne, pohjarakenteet, sähkörata, turvalaitteet, erikoisrakenteet, suunnittelu, kunnossapito. 

GRK:n vahvuudet

Miksi valita juuri meidät?

GRK:lla toimimme aina asiakaslähtöisesti ja pyrimme ymmärtämään asiakkaan huolia, murheita ja ongelmia. Tämän kautta pystymme räätälöidä kustannustehokkaimman ratkaisun, jolla pystytään takamaan huoleton liikennöinti tulevaisuudessa.

Ammattilaisemme

GRK:lla työskentelee monen eri osa-alueen ammattiosaajia. Pelkästään yksityisraide puolella ydinryhmäämme kuuluu entisiä metsureita, peltiseppiä, sähköasentajia ja tietoliikenneasentajia, joten jo lähtökohtaisesti meillä on ymmärrys monen eri osa-alueen töistä. 

Asiakkaitamme

  • Teollisuus
  • Satamat
  • Kaupungit
  • Kunnat

Vastuuhenkilöt

Martti Välimaa Aluepäällikkö
+358 50 452 6399
Janne Salmela Asiakkuuspäällikkö
+358 40 862 0393