Rautatiet, sähköjärjestelmien ja turvalaitteiden rakentaminen

Mitä me teemme?

Rakennamme rautateiden turvalaitteita, sähkörataa ja vahvavirtajärjestelmiä. Pystymme hoitamaan rakentamisen suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon kaikissa järjestelmissä. Toimintaa meillä on Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.   

Turvalaitejärjestelmien rakentamisen palvelumme sisältävät asetinlaitteiden ja muiden turvalaitejärjestelmien kaapelointi- ja kytkentätyöt, ulkolaitteiden sekä sisälaitteiden asennus- ja kytkentätyöt sekä tarvittavat käyttöönottotarkastukset. Lisäksi teemme asetinlaitteiden muutos- ja kytkentäsuunnittelua sekä kaapelointisuunnittelua.  

Sähköratarakentamisen palvelumme sisältävät sähköradan rakentamisen perustusten asentamisesta pylväiden ja portaalien asentamiseen, ajolangan asentamisen ja trimmauksen sekä käyttöönoton.  

Vahvavirtajärjestelmien rakentamisen palvelumme sisältävät vaihteenlämmitysten, ratapihavalaistusten ja syöttöasemien rakentamisen. Teemme myös muita keskijänniteverkostoon liittyviä töitä.

GRK:n vahvuudet

Miksi valita juuri meidät?

  • GRK:n palvelut kattavat kaikki rautatiejärjestelmän osa-alueet suunnittelusta rakentamiseen
  • Pystymme osaamisellamme hoitamaan minkä tahansa muutostyön tai investoinnin, jota asiakas tarvitsee
  • Olemme haluttu kumppani haastaviin hankkeisiin 

Asiakkaamme

Suurin asiakkaamme rautateiden sähköjärjestelmien rakentamisessa Suomessa on Väylävirasto. Muita asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, turvalaitejärjestelmien laitetoimittajat sekä muut urakoitsijat. Virossa merkittävimpänä asiakkaana on Eesti Raudtee.  

Ammattilaisemme

• Projektipäällikkö
• Projekti-insinööri
• Työmaapäällikkö
• Asentaja
• Suunnittelija

Rakennamme rautateiden turvalaitteita, sähkörataa ja vahvavirtajärjestelmiä

Pystymme hoitamaan rakentamisen suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon kaikissa järjestelmissä. Toimintaa meillä on Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.   

Vastuuhenkilö

Laura Järvinen Johtaja
+358 40 866 4959