Löydä uusi ura infra-alalta

GRK Infra Oy aloittaa yhteistyössä Työtehoseuran kanssa rekrytointikoulutuksen, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa infrarakentamisen ammattilaiseksi.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Meille riittää, että lähdet mukaan tosissasi, olet alasta ja työstä oikeasti kiinnostunut etkä pelkää tarttua eteesi tuleviin haasteisiin. Kun suoritat koulutus- ja harjoittelujakson menestyksekkäästi loppuun, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan ja pääset mukaan mutkattomien ja rohkeiden GRK:laisten joukkoon.

Meillä ei käydä vain töissä. GRK:lla voit aloittaa elämäsi seikkailun ja päästä kelpo työhön, josta hyvälle tekijälle maksetaan kunnon korvaus. GRK:laiselle mikään ei ole mahdotonta. Me lupaamme takuulla mielenkiintoisia töitä kaikenlaisessa säässä vaihtelevissa maisemissa ympäri Suomen ja miksei vähän muuallakin.

Lisätietoja koulutuksesta ja linkin hakemuksen lähettämiseen löydät TE-palvelujen sivuilta. Haku on avoinna 2.2.2021 asti.

Koulutuksesta pidetään ti 12.1.2021 klo 11 TE-live:n lähetys, jossa työpäällikkö Arto Korhonen kertoo GRK:sta ja rekrytointikoulutuksen suorittaneet Jyrki Suomela ja Juha Pennanen kertovat kokemuksistaan työntekijän näkökulmasta. Linkki liveen: https://te-live.fi/lahetykset/EzjoutamK