Lähde kanssamme radalle!

GRK Rail Oy ja Työtehoseura järjestävät yhdessä ratatyöntekijöiden rekrytointikoulutuksen. Tule kanssamme kasvamaan radanrakentamisen ammattilaiseksi!

Radanrakentaminen on vaativaa infra-alan erikoisosaamista. Radanrakentajamme rakentavat ja ylläpitävät Suomen rataverkostoa työkohteissa ympäri Suomen. Työ on pääosin matkatyötä siihen sitoutuneen työporukan kanssa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustaidot ja -tiedot maarakennusalan työtehtävissä toimimiseen raideliikenteen rakennus- ja ylläpitotyömailla. Samalla saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti. Koulutukseen sisältyy teoriaopiskelua, käytännön harjoitteita ja työssäoppimista GRK:n radanrakennuskohteissa. Kun suoritat koulutuksen menestyksekkäästi loppuun, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan GRK:lla.

Koulutus alkaa 15.2.2022. GRK järjestää opiskelijoille maksuttoman majoituksen Rajamäellä järjestettävän lähiopetusjakson sekä työkohteen mukaisesti työssäoppimisjakson ajaksi. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit asua missä päin Suomea tahansa.

Lähde mukaan kanssamme rakentamaan Suomen rataverkostoa! Lue lisää ja hae koulutukseen TE-palveluiden sivuilta. Hakuaika päättyy 17.1.2022.

Koulutuksesta pidetään ti 7.12.2021 klo 13 TE-live-lähetys, jossa mukana koulutuspäällikkö Jere Hänninen ja ratatyöntekijät Jyrki Suomela ja Juha Pennanen kertomassa lisää työstä ja GRK:sta. Klikkaa liveen tästä. Lähetys on katsottavissa linkin kautta tallenteena myös jälkikäteen.