Katuteknon pihojen asfaltointityöt GRK Roadille

Katutekno Oy ja Infra-Asfaltti Oy ovat sopimuksella siirtäneet asfaltointikauden 2020 pihojen asfaltointityönsä toteutettavaksi GRK Road Oy:lle. Katutekno Oy keskittyy ydinosaamisalueeseensa tieverkon asfalttivaurioiden korjaamiseen, joihin resurssit ovat erityisesti viime talven jäljiltä sidottu. Asiakkaiden tarpeet ovat Katuteknolle tärkeitä ja pihojen asfaltointitöiden toteutuksiin valittiin monipuolinen yhteistyökumppani, jolla on osaamisen lisäksi vahvat resurssit töiden toteutuksiin. GRK Roadin kautta asiakas saa asfaltoinnin lisäksi myös maarakennus- ja viherrakennustöitä.

GRK Road Oy on osa suomalaista GRK-konsernia. GRK Road Oy:llä on vahva asema asfaltointi- ja maarakennustoiminnassa Keski-Suomen talousalueella sekä nykyaikainen ja tehokas kalusto. Päällystykset ja maarakennustyöt toteutetaan joustavasti, ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti.

Lisätietoja:
Katutekno Oy, Kaisa Rautiainen, 050 372 8571
GRK Road Oy, Antti Kaarlela, 040 849 1780

Katutekno Oy, Infra-Asfaltti Oy ja Routa Systems Oy ovat osa AsfalttiPaana Oy -konsernia.

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimiva emoyhtiö GRK Infra Oy, tytäryhtiöt GRK Road Oy ja GRK Rail Oy, Viron GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra AB. Konsernissa työskentelee yli 600 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2019 oli noin 300 miljoonaa euroa. Toimintamme on ylpeästi arvojemme mukaista: Me emme pelkää, me emme jahkaile ja me emme käy vain töissä. Tutustu meihin: www.grk.fi