GRK:n vuoden 2023 kesäharjoittelu on käynnissä – haemme jopa 90 harjoittelijaa

GRK:n kesäharjoittelu on nyt auki. Tervetuloa hakemaan meille monipuolisiin infra-alan tehtäviin. Viime kesänä GRK pystyi tarjoamaan työharjoittelupaikan ennätykselliselle määrälle uusia osaajia. Samoihin lukuihin pyritään myös tänä kesänä. Tarkoituksenamme on, että GRK:n eri toiminnoissa työskentelee kesällä jopa 90 harjoittelijaa.

GRK hakee haalariharjoittelijoita, eli 1. tai 2. vuoden infra-alan opiskelijoita sekä työnjohtoharjoittelijoita, joita ovat eri alojen opinnoissa pidemmällä ehtineet opiskelijat. Harjoittelijoiden joukkoon mahtuu mukaan lisäksi raiderakentamisen asentajaharjoittelijoiden sekä muutama mittaajan ja koneenkuljettajan harjoittelupaikka.

”Otamme kesälle 2023 jälleen uusia haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita sekä kesätyöntekijöitä ympäri Suomea. Opiskeletpa sitten ammattiin, insinööriksi, rakennusmestariksi tai diplomi-insinööriksi, takaamme sinulle työntäyteisen kesän huippuammattilaisten keskuudessa”, kesäharjoittelijoiden rekrytointeja hoitava Jere Hänninen lupaa.

GRK tarjoaa harjoittelijoille mielenkiintoisia tehtäviä infra-, raide-, tai asfalttirakentamisen urakoissa, joissa työkavereina on alan kovimpia osaajia. GRK:lla on Suomessa tällä hetkellä käynnissä noin 100 urakkaa, joten jokaiselle harjoittelijalle löytyy varmasti mielenkiintoista työtä.
”Meille kannattaa hakea, mikäli haluaa näköalapaikan työtä pelkäämättömien ammattilaisten joukossa. Tarjoamme vastuullisen roolin työmaalla tai toimistolla. Meillä saat työtehtäviesi hoitoon täyden tuen, mutta myös vapautta hoitaa työtehtäviä itsenäisesti”, liiketoimintajohtaja Jaakko Mäkelä kannustaa.

Hänen mukaansa harjoittelijaksi kannattaa hakea heti ensimmäisenä opiskeluvuonna. Useimmat harjoittelijat työllistyvät GRK:lla useana peräkkäisenä kesänä ja osa jatkaa harjoittelujaksojen jälkeen myös vakituiseen työtehtävään.

”Toivottavasti myös tänä vuonna hakijoiden joukossa on suuri määrä aiemmin GRK:lla harjoittelussa olleita opiskelijoita. Ainakin vaikuttaa siltä, että valtaosa viime vuoden harjoittelijoista oli tyytyväinen kesäänsä”, Hänninen kertoo.

Koko infra-alaa on viime vuosina vaivannut tekijäpula ja osaavaa työvoimaa tarvitaan lisää. Kesän harjoittelijoissa on paljon potentiaalisia tulevaisuuden tekijöitä, joista haluamme pitää kiinni. Tämän vuoksi osa opintojensa loppusuoralla olevista harjoittelijoista jatkavatkin meillä myös syksyllä.

”Näin jatkuu harjoittelijoiden matka GRK:lla infra-alan ammattilaisiksi.”

Haku käy kätevästi verkon kautta. Käy tutustumassa viime vuoden harjoittelijoiden kokemuksiin ja laita hakemus tulemaan.
https://www.grk.fi/harjoittelijahaku/