GRK:n Viron tytäryhtiön toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi on nimitetty Priit Paabo

GRK:n hallitus on nimittänyt Viron tytäryhtiön, eli GRK Infra AS:n toimitusjohtajaksi Priit Paabon (40). Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2022. Paabosta tulee samalla myös GRK-konsernin johtoryhmän sekä GRK Infra AS:n hallituksen jäsen.

Priit Paabo (MSc Civ.Eng.) on työskennellyt GRK Infra AS:n palveluksessa vuodesta vuodesta 2017 alkaen. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisista infrarakentamisen projektinjohto- ja laskentatehtävistä, ja hän tuntee hyvin GRK:n liiketoiminnan.

”Olen iloinen siitä, että uusi toimitusjohtaja löytyi yhtiön omasta henkilökunnasta. Priit Paabolla on hyvät valmiudet ottaa vastaan Viron liiketoiminnan luotsaaminen”, GRK:n toimitusjohtaja Juha Toimela sanoo.

GRK-konsernin Viron tytäryhtiö on vakiinnuttanut toimintansa luotettavana sopimuskumppanina. Vuonna 2013 perustetun yhtiön liikevaihto on kasvanut koko sen toiminnan ajan. Vuonna 2021 GRK Infra AS:n liikevaihto oli noin 42 miljoonaa euroa, joka tuplaantui vuoteen 2020 verrattuna. Yhtiö on kasvanut Virossa kannattavasti ja sillä on vahva tilauskanta.

”GRK on yksi johtavista infra-alan toimijoista Suomessa, mutta erityisesti Viron ja Ruotsin toimintojen merkitys GRK:lle kasvaa entisestään lähivuosina. GRK:n tavoitteena on saavuttaa yli 700 miljoonan euron liikevaihto vuoden 2025 loppuun mennessä. Haimme Viroon toimitusjohtajaa, jonka tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa edelleen”, Toimela kertoo.

”Olen ollut tiivisti mukana GRK:n toiminnassa usean vuoden ajan, joten on hienoa päästä johtamaan Viron liiketoimintaa. Toimimme kaikilla infrarakentamisen osa-alueilla Virossa, ja meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia hankkeita. Olemme mukana mm. Rail Baltica -hankkeessa, uusimme parhaillaan Viron rautatieverkon turvalaitejärjestelmiä ja rakennamme Tallinnan ja Tarton välistä valtatietä moottoritieksi”, Paabo kertoo.

Lisätietoja:
Prit Paabo, toimitusjohtaja 1.4. 2022 alkaen, GRK Infra AS, +372 503 2728, priit.paabo@grk.ee
Juha Toimela, toimitusjohtaja, GRK Infra Oyj, +358 40 594 5473, juha.toimela@grk.fi
Keijo Haavikko, hallituksen jäsen, GRK Infra Oyj, puh. puh +358 50 448 5447,keijo.haavikko@grk.fi

GRK

GRK rakentaa väyliä, teitä, raiteita ja siltoja. GRK on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva rakennusalan konserni. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 yli 430 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 900 ammattilaista.

GRK-konserniin kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt GRK Road Oy ja GRK Rail Oy Suomessa, GRK Infra AB ja GRK Rail AB Ruotsissa sekä GRK Infra AS Virossa.

GRK:n ydinosaamiseen kuuluvat monipuolisten infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen raiderakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.