GRK:n uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Toimela

GRK-konsernin emoyhtiön GRK Infra Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri, MBA Juha Toimelan (57). Toimela aloittaa uudessa tehtävässä viimeistään 1.3.2021. Keijo Haavikko jatkaa vt. toimitusjohtajana Toimelan aloittamiseen asti ja sen jälkeen entisessä tehtävässään sekä konsernin eri yhtiöiden hallituksissa.

Juha Toimelalla on laaja osaaminen ja kokemus rakennusalalta, pörssiyhtiöistä ja kansainvälisen projektijohtamisen tehtävistä muun muassa Pöyryllä, Rautaruukilla ja SRV:llä. Viimeiset 11 vuotta hän on toiminut SRV-konsernin palveluksessa ja GRK:lle hän siirtyy SRV:n varatoimitusjohtajan tehtävästä.

”GRK on tehokkaan infrarakentamisen edelläkävijä ja olen erittäin innostunut päästessäni mukaan johtamaan yhtiön vahvaa ja kannattavaa kasvua. GRK:n huippuammattilaisilla on aito tekemisen meininki. Lukuisten vaativien projektien onnistunut läpivienti ja asiakkaiden luottamus osoittavat, että GRK:ssa on totuttu tekemään se mitä luvataan. Uskon osaamiseni ja kokemukseni auttavan yhtiötä sen tulevaisuuden tarpeissa.”, kertoo Juha Toimela.

”GRK on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Konsernin vahva tuloskunto ja tase sekä hyvät tulevaisuudennäkymät, koronasta huolimatta, antavat erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintojemme edelleen kehittämiseen. Haimme toimitusjohtajaksi henkilöä, jolla on yrittäjämäinen toimintatapa, kokemusta ja vahvoja näyttöjä kasvavan liiketoiminnan johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä sekä liiketoimintaprosessien yhtenäistämisessä. Halusimme toimitusjohtajan, joka pystyy tukemaan nykyistä kehityskulkuamme ja kehittämään toimintaamme edelleen. Juha Toimelan kokemus ja osaaminen täyttävät nämä vaatimukset erittäin hyvin. Luotamme siihen, että Juhan asenne sekä johtamis- ja yhteistyötaidot edesauttavat GRK yrittäjähenkisiä ammattilaisia jatkossakin huippusuorituksiin asiakkaidemme hankkeissa, varmistaen yhtiön kannattavan kasvun jatkumisen”, sanoo GRK:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen.

Lisätietoja:
GRK Infra Oy, vt. toimitusjohtaja Keijo Haavikko, +358 50 448 5447, keijo.haavikko@grk.fi
Juha Toimela, +358 40 594 5473
GRK Infra Oy, hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen, +358 500 536 463, jukka.nikkanen@grk.fi