GRK:n lakiasiainjohtajaksi Johanna Metsä-Tokila

GRK:n lakiasiainjohtajana aloittaa viimeistään elokuun puolivälissä OTK, varatuomari Johanna Metsä-Tokila (44). Johanna Metsä-Tokilalla on pitkä yritysjuristin kokemus rakennusalalta ja GRK:lle hän siirtyy SRV:n lakiasiainjohtajan tehtävästä.

Johanna Metsä-Tokilalla on vahva kokemus liiketoiminnan dynaamisesta ja ratkaisukeskeisestä tukemisesta rakennus- ja kehitysprojekteissa. Lisäksi Metsä-Tokila on kehittänyt erilaisia konsernin sisäisiä toimintapolitiikkoja ja ohjeita sekä toteuttanut hyvää hallintotapaa listayhtiöympäristössä.

”GRK:ssa kiehtovaa on yhtiön vahva yrityskulttuuri: jämptiys, dynaamisuus ja eteenpäin menevä ote yhdistettynä ihmisläheisyyteen sekä haluun menestyä ja onnistua yhdessä. Olen erittäin iloinen päästessäni mukaan GRK:n innostavaan kasvutarinaan ja antamaan oman panokseni yhtiön kehittämiseen”, sanoo Johanna Metsä-Tokila.

”Olemme erittäin iloisia, että saamme Johannan vastaamaan lakiasioistamme ja johtoryhmän jäseneksi. Uskon, että hänen vahvalla osaamisellaan rakennus- ja kiinteistöalan juridiikassa pystymme vahvasti tukemaan liiketoimintojemme tuloksentekoa ja riskienhallintaa. Tämän lisäksi Johannan monipuolinen kokemus yhtiöhallinnosta tulee vahvistamaan hallinto- ja ohjausjärjestelmämme kehittämistä ja tukee tavoitteitamme”, sanoo GRK Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen.

Lisätietoja:
Jukka Nikkanen, hallituksen puheenjohtaja, GRK Infra Oy, puh. 050 053 6463
Johanna Metsä-Tokila, puh. 040 562 0408