GRK vahvistaa osaamistaan

GRK:n palveluksessa aloittaa maanantaina 3.2. kaksi infran todellista ammattilaista. Mikko Nyhä aloittaa GRK Rail Oy:n allianssitoiminnasta vastaavana johtajana ja GRK Road Oy saa toimitusjohtajakseen Mika Häklin.

Edes räntäsateinen helmikuu ei hyydytä uusien avainhenkilöiden leveitä hymyjä. Mika Häkliä ja Mikko Nyhää yhdistävät ainakin diplomi-insinöörin koulutustausta sekä vapaa-ajalla mökkeily. Molemmat myös tuntevat GRK:n yhtiönä jo aikaisemman työhistoriansa ajalta. Dynaamisen, asiantuntevan ja luotettavan taustamielikuvan kanssa onkin helppo lähteä kehittämään GRK-konsernin yrityksiä kohti tulevaisuuden hankkeita.

Toimitusjohtajana GRK Road Oy:llä aloittava Mika Häkli (s.1966) on kokenut asfalttialan osaaja. Hänellä on pitkä työhistoria tie- ja asfalttityömailla useissa eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Viimeksi Mika Häkli työskenteli kiviainesliiketoiminnan parissa Hämeen Kuljetus Oy:ssä. Hänen vahvuutenaan on erilaisten roolien monipuolinen osaaminen eri urakka- ja sopimusmallein toteutetuissa infrahankkeissa.

”Tavoitteenani aivan ensimmäiseksi on lisätä yksityisille ja teollisuuden asiakkaille tietoa siitä, että GRK Road palvelee kaiken kokoisissa kohteissa toiminta-alueillamme; meiltä saa kokonaispalveluna niin pikkupihat kuin suuretkin kohteet. Asfalttialalla maailma loppuu joka vuosi talveen ja uutta aletaan rakentaa alkuvuodesta alkaen tulevan työkauden töiden hankinnasta sekä koneiden huoltamisesta. Hyppään vauhdissa meidän osaavan porukan mukaan vilkkaana käyvään tarjoustoimintaan ja kauden valmisteluun”, kertoo Mika Häkli.

GRK Rail Oy:llä johtajana aloittava Mikko Nyhä (s.1972) saa aluksi vastuulleen allianssitoiminnat. Hänestä tulee Kuura-allianssin johtoryhmän jäsen ja hän osallistuu aktiivisesti myös tarjousvaiheessa olevaan Karaatti-projektiin. Alan merkittävät yritykset ovat tulleet tutuksi Mikko Nyhän työskennellessään vuodesta 1997 alkaen Oy VR-Rata Ab:llä, VR Track Oy:llä ja NRC Group Finland Oy:llä. Viimeiset 20 vuotta hän on toiminut rakentamisen projektipäällikkönä ja projektijohtajana. Työtehtäviin on kuulunut erilaisten isojen raiderakentamisprojektien johtaminen. Vuodesta 2011 alkaen Mikko Nyhä on toiminut myös Lielahti-Kokemäki -allianssihankkeen ja Tampereen Raitiotieallianssin projektipäällikkönä. Hänen erityisosaamisalueensa on rautatie- ja raitiotierakentaminen sekä projektinjohto.

”GRK on tuttu yhteistyökumppani jo aikaisemmalta työuraltani. Tuon oman panokseni kehitystyöhön ja haluan edelleen parantaa GRK:ta työnantajana ja palveluntuottajana asiakkaille. Tavoitteeni on olla reilu, rehellinen ja kannustava johtaja. Pyrin auttamaan koko henkilöstöä saavuttamaan meille asetetut tavoitteet”, toteaa Mikko Nyhä.