GRK Rail AB:n toimitusjohtajaksi Anneliina Kupiainen

GRK-konserni laajentaa toimintaansa Ruotsissa rautateiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Kesän aikana perustettu GRK Rail AB vahvistaa GRK-konsernin jalansijaa Ruotsin inframarkkinoilla. Anneliina Kupiainen on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi.

Kupiaisella on yli 10 vuoden kokemus erilaisista projektinhallinnan ja -johtamisen tehtävistä sekä infrastruktuurin muutostöistä. Ennen siirtymistään GRK Railiin Kupiainen työskenteli projekti- ja portfoliopäällikkönä Stockholm Exergissä. Hänellä on myös laaja kokemus radanrakentamisesta työskenneltyään Eltel Raililla projektisuunnittelupäällikkönä vastuualueenaan Pohjoismaat.

”Odotan innolla liiketoiminnan kehittämistä Ruotsissa. Hienoa on myös päästä tekemään yhteistyötä konserniyhtiöiden välillä ja saada koko konsernissamme oleva asiantuntemus yhtiömme tueksi. GRK:n vahvin voimavara tavoitteidemme saavuttamisessa on sitoutunut ja asiantunteva henkilöstö, joka haluaa kantaa vastuunsa ja hyödyntää yhteistyön luomat mahdollisuudet. Johtajana haluan tukea jatkuvaa oppimista olemalla osallistava, energinen ja kannustava”, kertoo Anneliina Kupiainen.

Lisätietoja:
Anneliina Kupiainen, toimitusjohtaja, GRK Rail AB, anneliina.kupiainen@grk.fi, +46 72 584 37 40
Mika Mäenpää, hallituksen puheenjohtaja, GRK Rail AB, mika.maenpaa@grkinfra.se, +46 73 620 13 99