GRK:n hallitusosaaminen vahvistuu

GRK Infra Oy:n hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä 2.11. järjestetyssä yhtiökokouksessa. Uudet hallitusjäsenet ovat Tarja Pääkkönen ja Tuomo Rönkkö.

Tarja Pääkkönen (s. 1962) on koulutukseltaan tekniikan tohtori (yritysstrategiat) ja rakennustekniikan diplomi-insinööri. Pääkkösellä on pitkä työkokemus Nokia Oyj:stä, jossa hän vuosien 1994-2004 välisenä aikana toimi Nokia Mobile Phones -johtoryhmän jäsenenä sekä johtotehtävissä Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa. Itella Oyj:llä hän työskenteli konsernin myynti- ja markkinointiyksikön johtajana ja johtokunnan jäsenenä vuosina 2005-2010. Vuodesta 2010 alkaen Pääkkönen on työskennellyt Boardman Oy:ssä partnerina ja Brand Compass -ohjausryhmän puheenjohtajana.

Pääkkösellä on vuosien kokemus hallitustyöskentelystä mm. SATOn, FIRAn, Panostajan, Marimekon, OLVIn, Helsingin Yliopiston Yhtymän, Qentinelin, Flexim Securityn, Sundukan, Spinversen, Gapps Groupin ja Ideanin hallituksista.

Tuomo Rönkkö (s. 1955) on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Rönköllä on monipuolinen työkokemus A. Ahlstrom Oy:stä, joissa hän vuosien 1980-1992 aikana toimi johtotehtävissä Suomessa ja USA:ssa. Vuosina 1992-1999 hän toimi Ahlstrom Machinery Oy:n toimitusjohtajana ja vuosien 1999-2001 välisen ajan Andritz-Ahlstrom Oy:n toimitusjohtajana. Eltel Groupissa hän työskenteli toimitusjohtaja vuosina 2001-2008.

Rönköllä on vuosien kokemus hallitustyöskentelystä mm. EK:n, Paltan, Teollisuussijoituksen, TuuliSaimaan, LUTin, Mediverkon, MaintPartnerin, Raskoneen, Visedon ja Endevin hallituksista.