GRK Infra Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Matti Heikkinen

Matti Heikkinen aloittaa GRK Infra Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajana 1.9.2021. Heikkinen (37) on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti ja hän siirtyy GRK:lle Samla Capital Oy:n asiakkuuspäällikön tehtävästä.

”GRK on minulle tuttu yhtiö jo vuodesta 2010, mistä lähtien olen aktiivisesti seurannut yhtiön kasvua. Tuloksekkaan kasvun takana ovat aina osaavat ihmiset ja olen erittäin iloinen liittyessäni mukaan GRK:n tiimiin. Laadukas ja kestävä infrarakentaminen mahdollistaa ja vaikuttaa laaja-alaisesti yhteiskunnan jokapäiväiseen toimintaan. Tämän vuoksi on motivoivaa lähteä työtehtävässäni rakentamaan uutta kasvua yhdessä GRK:n ammattilaisten kanssa.” kertoo Matti Heikkinen.

”Olemme tulleet GRK:ssa vaiheeseen, jossa tarvitsemme vahvistusta viestintään ja yhteistyöhön sidosryhmiemme kanssa. Olemme iloisia siitä, että saamme julkistaa Matti Heikkisen liittyvän GRK:n joukkueeseen. Pitkäaikainen yhteistyö Matin kanssa hänen aikaisemmalla urallaan on vakuuttanut meidät, että hänen määrätietoisella tekemisellään ja voittavalla asenteellaan saadaan tulosta aikaan. Matin koulutus, kokemus ja sidosryhmäsuhteet tarjoavat vahvan pohjan johtaa ja kehittää markkinointiamme ja viestintäämme tavoittelemaamme suuntaan.” kertoo GRK Infra Oy:n toimitusjohtaja Juha Toimela.

Lisätietoja:
Juha Toimela, toimitusjohtaja, GRK Infra Oy, 040 594 5473
Matti Heikkinen, 0400 917 703