GRK:n arvot

Arvomme ovat:

Me kannamme vastuun.

Kannamme kunnialla vastuumme, on kyse sitten toisistamme, töistämme tai tulevaisuudesta. Työmme tulokset näkyvät jopa satojen vuosien ajan ja vaikuttavat päivittäin tuhansien ihmisten arkeen. Toimintamme varmistaa kestävät ratkaisut luonnon ja rakennetun ympäristön kannalta.

Me emme pelkää.

Emme kaihda työtä, haasteita tai valintojen tekemistä. Lähdemme rohkeasti uuteen, tartumme tilaisuuksiin, emmekä koskaan sano ei uusille ideoille. Luotamme osaamiseemme. Mitä vaativampi ja monipuolisempi kokonaisuus asiakkaallamme on, sitä paremmin se sopii meille.

Me emme jahkaile.

Menestyksemme salaisuus on nopeus ja suoraviivaisuus – sekä puheissa että toiminnassa. Toimimme ketterästi ja tuloksellisesti. Uskallamme tehdä päätöksiä, asiat etenevät ja työt tulevat tehdyiksi. Asiakkaallemme tämä näkyy ripeänä reagointina ja töiden edistymisenä.​

Me emme vain käy töissä.

Yrittäjähenkisyys elää meissä vahvana: meillä annetaan vapauksia ja vastuuta niin paljon kuin hartiat kestävät – myös uusille ammattilaisille. Keskitymme olennaiseen varmistaaksemme hyvän tuloksen. Menestyksemme perustuu toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja uudistamiseen. Olemme ylpeitä työstämme.​

Me onnistumme yhdessä.

Teemme tiiviisti töitä yhdessä sekä yhtiön sisällä että asiakkaisemme ja kumppaneidemme kanssa. Yhteistyö näkyy asiakkaillemme huolettomampina hankkeina, käyttäjille toimivina ratkaisuina ja työntekijöillemme vahvana ryhmähenkenä. Tätä tarkoittaa GRK.