GRK:n arvot

Arvomme ovat:

Me kannamme vastuun.

Kannamme kunnialla vastuumme, on kyse sitten toisistamme, töistämme tai tulevaisuudesta. Työmme tulokset näkyvät jopa satojen vuosien ajan ja vaikuttavat päivittäin tuhansien ihmisten arkeen. Toimintamme varmistaa kestävät ratkaisut luonnon ja rakennetun ympäristön kannalta.

Me emme pelkää.


Emme kaihda työtä, haasteita tai päätöksentekoa. Menemme pää edellä kohti tuntematonta, sillä tiedämme, että olemme erinomaisia siinä, mitä teemme. Mitä haastavampi työmaa asiakkaallamme on, sitä paremmin se sopii meille.

Me emme jahkaile.


Menestyksemme salaisuus on suoraviivaisuus – sekä toiminnassa että puheissa. Olemme suuri konserni, mutta toimimme yhtä ketterästi ja tuloksellisesti kuin silloin, kun olimme vielä pieni toimija. Asiakkaallemme se näkyy nopeana reagointina ja töiden edistymisenä.

Me emme vain käy töissä.


Työ on meille enemmän kuin työtä. Yrittäjähenkisyys elää meissä vahvana: meillä annetaan vapauksia ja vastuuta niin paljon kuin hartiat kestävät. Myös keltanokille. Olemme ylpeitä työstämme ja kehitymme siinä koko ajan paremmiksi. Asiakkaallemme tämä asenne näkyy huolettomampina urakoina ja työntekijöillemme vahvana porukkahenkenä.

Me onnistumme yhdessä.

Teemme tiiviisti töitä yhdessä sekä yhtiön sisällä että asiakkaisemme ja kumppaneidemme kanssa. Yhteistyö näkyy asiakkaillemme huolettomampina hankkeina, käyttäjille toimivina ratkaisuina ja työntekijöillemme vahvana ryhmähenkenä. Tätä tarkoittaa GRK.