Takaisin

Ympäristöluvittamisen osaaja, GRK Infra Oyj

Etsimme Ympäristöluvittamisen osaajaa Vantaalle, Tampereelle tai Ouluun

Ympäristöliiketoiminta on GRK Infra Oyj:ssä voimakkaasti kasvava yksikkö, jonka kehittämiseen konserni on sitoutunut. Haemme nyt tiimiimme vahvistusta Ympäristöluvittamisen osaajan tehtävään. Tehtävässä voit olla jo kaiken hallitseva huippuosaaja tai kokemattomampi, mutta oppimisnälkäinen tulevaisuuden tähti. Jonkin toimintaamme koskevan erityisalueen kuten alaa koskevan lainsäädännön, erilaisten kiertotaloustuotteiden, -prosessien ja -maarakentamisen tunteminen ovat ilman muuta eduksesi.

Tarjoamme paljon töitä, hyvät työehdot sekä joustavuutta myös sinun suuntaasi. Saat mielenkiintoisen, monipuolisen ja juuri sinulle räätälöidyn tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamista ja tehtävänkuvaasi. Tiimissämme on erinomainen yhteishenki ja draivi tekemisessä. Otathan rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja laitat hakemusta pikaisesti tulemaan!

Etsimämme henkilö

Sinulla on ympäristöalan tai muun soveltuvan alan keskiasteen-, AMK- tai yliopistotasoinen koulutus tai erittäin vahva kokemus luvittamisesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työkokemusta vähintään muutamalta vuodelta, sillä tulet toimimaan itsenäisesti monipuolisten luvitushankkeidemme parissa.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta viranomaisyhteistyöstä, hyvää lainsäädännöntuntemusta sekä kokemusta koko lupaprosessin läpiviennistä itsenäisesti.

Arvostamme ammattiosaamisen ohella ennen kaikkea asennetta, joustavuutta ja sitoutumista yhteiseen tekemiseen. Huomioimme myös kaikki vahvan osaamisen omaavat hakijat koulutustaustasta riippumatta.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2022. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Määttänen, antti.maattanen@grk.fi, puh. +358 40 539 3534.