Takaisin

Väyläsuunnittelija, GRK Rail Oy

Etsimme väyläsuunnittelijaa Tampereelle tai Helsinkiin

Tehtäviisi kuuluvat raitiotie-, rata-, tie- ja katutekniset suunnittelutehtävät mielenkiintoisissa ja yhteiskunnalle tärkeissä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissamme. Etsimme osaajaa jo meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden hankkeisiimme.

Meillä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Työssäsi saat olla lähellä rakentamisen toteuttavaa organisaatiota ja työmaita, ja työmaakäynnitkin ovat luontainen osa työtäsi. Lisäksi voit osallistua yrityksen sisäisiin kehityshankkeisiin ja omien järjestelmiemme kehittämiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jota voidaan muokata kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin projekteihimme.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2022 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Keski-Loppi, tarmo.keski-loppi@grk.fi, puh. 040 862 1643.

Etsimämme henkilö

Sinulla on korkeakoulututkinto tai insinööritutkinto sekä kokemusta jo suoritetuista raitiotie-, rata-, tie- tai katuteknisistä suunnittelukohteista. Hallitset jo alalla yleisesti käytettävät suunnitteluohjelmat.

Eduksi katsomme kokemuksen rauta- ja raitiotieympäristössä työskentelystä. Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa.