Takaisin

Työnjohtaja, ympäristöliiketoiminta, GRK Infra Oyj

Etsimme Työnjohtajaa eteläiseen Suomeen

Ympäristöliiketoiminta on GRK Infra Oyj:ssä voimakkaasti kasvava yksikkö, jonka kehittämiseen konserni on sitoutunut. Haemme nyt tiimiimme vahvistusta Työnjohtajan tehtävään. Tehtävässä voit olla jo kaiken hallitseva huippuosaaja tai kokemattomampi, mutta oppimisnälkäinen tulevaisuuden tähti. Jonkin toimintaamme koskevan erityisalueen kuten alaa koskevan lainsäädännön, erilaisten kiertotaloustuotteiden, -prosessien ja -maarakentamisen tunteminen ovat ilman muuta eduksesi.

Tarjoamme paljon töitä, hyvät työehdot sekä joustavuutta myös sinun suuntaasi. Saat mielenkiintoisen, monipuolisen ja juuri sinulle räätälöidyn tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamista ja tehtävänkuvaasi. Tiimissämme on erinomainen yhteishenki ja draivi tekemisessä. Otathan rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja laitat hakemusta pikaisesti tulemaan!

Etsimämme henkilö

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi yhdyskuntatekniikan teknikko, insinööri tai AMK-insinööri. Työnjohtajan tehtävässä toimit useiden toimipisteidemme vastuuhenkilönä ja johdat niiden vastaanotto-, jalostus- ja/tai rakentamistoimintoja. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja kohtuullisen paljon liikkumista eri toimipisteissä Etelä-Suomen alueella.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2022. Aloitamme haastattelut heti kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Ilama, petri.ilama@grk.fi, puh. +358 40 725 4435.