Takaisin

Tekninen avustaja, GRK Rail Oy

Etsimme teknistä avustajaa rata- ja raitiotiesuunnittelutiimiin Tampereelle tai Helsinkiin

Tehtävässä toimit suunnittelutiimimme teknisenä avustajana ja osallistut väylätekniseen suunnitteluun mielenkiintoisissa ja yhteiskunnalle tärkeissä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissamme. Etsimme osaavaa tekijää jo meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden hankkeisiimme.

Meillä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Työssäsi saat olla lähellä rakentamisen toteuttavaa organisaatiota sekä työmaita, ja työmaakäynnitkin ovat olennainen osa työtäsi. Lisäksi voit osallistua yrityksen sisäisiin kehityshankkeisiin ja omien järjestelmiemme kehittämiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jota voidaan muokata kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2022 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Keski-Loppi, tarmo.keski-loppi@grk.fi, puh. 040 862 1643.

Etsimämme henkilö

Sinulla on aiempaa kokemusta teknisenä avustajana toimimisesta tai vastaavanlaisista työtehtävistä. Arvostamme kokemusta työskentelystä rata-, raitiotie-, tie- tai katuteknisistä suunnittelukohteissa.

Hallitset Autocad- sekä Microsoft-ohjelmistojen (Word, Excel, PowerPoint) käytön suunnittelutehtävissä. Toivomme, että myös itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa.