Takaisin

Sähkötekniikan suunnittelija, GRK Suomi

Haemme nyt sähkötekniikan suunnittelijaa rautatie-, raitiotie-, tie- tai metrosuunnittelukohteiden sähköteknisten järjestelmien suunnittelutehtäviin Tampereelle tai Helsinkiin.

Tehtävässä osallistut sähkötekniseen suunnitteluun osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Erityisesti etsimme ratasähkösuunnitteluun vahvistusta. Voimme muokata tehtäväkuvaasi kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan.

Tarvitsemme osaajaa meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden suunnittelu- ja rakentamisprojekteihin. Meillä saat olla lähellä rakentamisen toteuttavaa organisaatiota ja työmaita. Lisäksi voit osallistua yrityksen sisäisiin kehityshankkeisiin ja omien järjestelmiemme kehittämiseen. Helsinki ja Tampere toimivat tehtävän puolesta pääpaikkoina, mutta muutkin paikkakunnat ovat mahdollisia.

Etsimämme henkilö

• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai insinööritutkinto.
• Omaat kokemusta jo suoritetuista sähköteknisistä suunnittelukohteista.
• Hallitset yleisten sähkösuunnitteluohjelmien käytön.
• Sinulla on kokemusta rautatie-, metro- tai raitiotieympäristössä työskentelystä.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.4.2023. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Keski-Loppi, tarmo.keski-loppi@grk.fi, puh. +358 40 862 1643.