Sähköasentaja

Etsimme Sähköasentajaa Joensuuhun

Olemme päällysrakenteen ja sähköradan turvalaitteiden ja erikoisrakentamisen ammattilainen. Palvelutarjontamme kattaa suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapitopalvelut kaikille raideliikenteen tekniikkaosa-alueille Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tehtävässäsi tulet toimimaan sähköradan sekä vahvavirtajärjestelmien kunnossapidon tehtävissä Joensuun alueella. Tehtäviisi kuuluvat avattavien rautatiesiltojen ja kääntöpöytien kunnosapitoon liittyvät asennustyöt rautatieympäristössä.

Voit omata aikaisempaa työkokemusta rautatieympäristöstä tai olla alasta kiinnostunut sähkötekniikan osaaja. Sähköalan tutkinto, kokemus hydrauliikasta, sähkö- ja automaatiotöistä sekä hitsauksesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Etsimämme henkilö
•    Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.
•    Opit nopeasti uutta ja ratkot ongelmia mielelläsi.
•    Olet itsenäinen tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.
•    Asiakaslähtöisyys näkyy kaikessa toiminnassasi ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä.
•    Pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiireessä tai paineen alaisena.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa: projektipäällikkö Mikko Ojalehto, 040 658 5176, mikko.ojalehto@grk.fi sekä työnjohtaja Roope Rasi, 040 546 5734, roope.rasi@grk.fi.