Takaisin

Rata-, raitiotie- tai tiesuunnittelija tai ryhmäpäällikkö, GRK Suomi

Haemme nyt GRK Suomi Oy:n suunnittelutiimiin rata-, raitiotie- tai tiesuunnittelijaa tai vastaavien tekniikka-alojen ryhmäpäällikköä Tampereelle tai Helsinkiin.

Tehtävässä pääset vastaamaan väyläteknisestä suunnittelusta (rata, raitiotie, tie tai katu) osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Voimme muokata tehtävänkuvaasi kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan. Tarvitsemme osaajaa meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden suunnittelu- ja rakentamisprojekteihin.

Meillä saat olla lähellä rakentamisen toteuttavaa organisaatiota sekä työmaita ja työmaakäynnit kuuluvatkin osaksi työtä. Lisäksi voit osallistua yrityksen sisäisiin kehityshankkeisiin ja omien järjestelmiemme kehittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin tehtäviin. Tampereen ja Helsingin lisäksi myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia.

Etsimämme henkilö

• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai insinööritutkinto.
• Sinulla on kokemusta rauta- tai raitiotieympäristössä työskentelystä.
• Omaat kokemusta jo suoritetuista rata-, raitiotie-, tie- tai katuteknisistä suunnitelukohteista, huomioimme myös opiskelunsa päättävät hakijat.
• Sinulle itsenäinen työskentely on luontevaa.
• Katsomme eduksi alalla yleisesti käytettävien väyläsuunnitteluohjelmien hallinnan, esim. CivilPoint-ohjelmisto.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.4.2023. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Keski-Loppi, tarmo.keski-loppi@grk.fi, puh. +358 40 862 1643.