Takaisin

Projektipäällikkö päällysrakenne, GRK Rail Oy

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat projektipäällikön työtehtävät rauta- ja raitioteiden päällysrakennehankkeissa ympäri Suomen. Sinulla on matkustusvalmius sekä valmius työskennellä työmaaolosuhteissa myös viikonloppuisin ja yöaikaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tekninen koulutustausta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta rauta- ja raitioteiden päällysrakennehankkeiden projektinjohtotehtävistä ja hallitset päällysrakennetöiden työtavat. Sinulla on myös kokemusta tarjouslaskennasta ja hyvät tietotekniset taidot. Eduksesi on aikaisempi kokemus radanrakentamisen tai kunnossapidon projektipäällikön tehtävistä, päällysrakenne- ja vaihdepätevyys, sekä kokemus esimiehenä toimimisesta. Toivomme sinulla olevan hyvät neuvottelutaidot ja ongelmanratkaisukyky, kustannustietoisuus sekä taloustaidot.

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Jos kiinnostukseksi heräsi, laitathan Timolle hakemuksesi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen timo.mustajarvi@grk.fi. Toimithan pikaisesti, sillä  täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.