Takaisin

Palkka-asiantuntija, GRK Infra Oy

Haemme tarkkaa ja oma-aloitteista palkka-asiantuntijaa GRK Infra Oy:lle.

GRK on tällä hetkellä jo noin 900 osaajan työpaikka. Päätoimistollemme Vantaalle kaivataan lisävoimia palkkahallintoon. Hakemamme henkilö on jo kartuttanut osaamistaan 3–5 vuoden ajan samankaltaisien tehtävien parissa ja omaa tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla konkari, sillä työtäsi tukevat alansa huiput.

Henkilöstömme toimii asiakkainasi ja meillä henkilöstöstä pidetään huolta. Tämän takia toivottavaa olisi löytää ihmisläheinen persoona, joka on kuin kotonaan nopeatempoisessa ympäristössä ja osaa hahmottaa kokonaisuuden haastavissakin tilanteissa. Työtehtävässä menestymiseen tarvitset Suomen kielentaitoa, eduksi katsotaan Ruotsin sekä Viron kielen osaaminen.

Odotamme sinulta
• palkanlaskentaosaamista ja kokemusta sähköisen palkkahallinnon prosesseista
• palkkahallintoon liittyvän lainsäädännön tuntemusta ja taitoa tulkita työehtosopimuksia
• monipuolista järjestelmäosaamista (erityisesti Nepton ja Mepco), pääkäyttäjäkokemus katsotaan eduksesi
• joustavuutta ja halukkuutta sekä uteliaisuutta kehittää aktiivisesti omaa osaamista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja itsenäisessä asiantuntijaroolissa. Palkkahallinnon rutiinien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään järjestelmiämme. Palkkahallinto toimii meillä osana henkilöstöhallintoa. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 25.10.2021 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Johanna Korhonen, johanna.korhonen@grk.fi, puh. 050 476 1076. Johanna on tavoitettavissa 14.10. ja 22.10. klo 13.00–16.00 välisenä aikana.