Takaisin

Laskennan asiantuntija, GRK Infra Oyj

Etsimme laskennan asiantuntijaa Lappeenrantaan tai Vantaalle

Tehtävässä toimit laskennan asiantuntijana betonirakenteiden määrä- sekä kustannuslaskennan tehtävien parissa mielenkiintoisissa ja yhteiskunnalle tärkeissä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissamme. Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa tekijää jo meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden hankkeisiimme. Kokemusta sinulla voi olla myös talorakentamisen suunnittelun ohjaamisesta.

Etsimämme henkilö

Sinulla on rakennusalan tekninen tutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta betonirakenteiden määrä- ja kustannuslaskennasta sekä infrarakentamisen määrä- ja kustannuslaskennasta.

Toivomme, että sinulla on osaamista suunnittelun ohjauksesta, ja että itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa. Työssäsi pääset tutustumaan urakoihin paikan päällä, joten B-ajokortti on tarpeen. Toivomme myös, että sinulla on oma auto käytössäsi.

Eduksi katsomme kokemuksen tuotannosta sekä englannin ja ruotsin kielen taidot.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.6.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Immonen, sami.immonen@grk.fi, puh. +358 50 414 7236.