Takaisin

Kaapelireittisuunnittelija, GRK Rail Oy

Etsimme kaapelireittisuunnittelijaa Tampereelle tai Helsinkiin

Tehtävässä vastaat johtosiirto- ja kaapelireittiteknisestä suunnittelusta mielenkiintoisissa ja yhteiskunnalle tärkeissä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissa. Etsimme osaajaa jo meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden hankkeisiimme.

Meillä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Työssäsi saat olla lähellä rakentamisen toteuttavaa organisaatiota sekä työmaita, sillä työmaakäynnit kuuluvat osaksi työtäsi. Lisäksi voit osallistua yrityksen sisäisiin kehityshankkeisiin ja omien järjestelmiemme kehittämiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jota voidaan muokata kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2022 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Keski-Loppi, tarmo.keski-loppi@grk.fi, puh. 040 862 1643.

Etsimämme henkilö

Sinulla on soveltuva insinööri-, rakennusmestari- tai korkeakoulututkinto tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla myös vastavalmistunut kehittymishaluinen alan uusi ammattilainen.

Toivomme, että itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa. Eduksi katsomme alalla yleisesti käytettävien suunnitteluohjelmien, kuten CivilPoint- ja Autocad-ohjelmiston hallitsemisen.