Takaisin

Jalostuslaitoksien laitospäällikkö, GRK Infra Oyj

Etsimme Jalostuslaitoksien laitospäällikköä pääosin eteläiseen Suomeen

Ympäristöliiketoiminta on GRK Infra Oyj:ssä voimakkaasti kasvava yksikkö, jonka kehittämiseen konserni on sitoutunut. Haemme nyt tiimiimme vahvistusta Jalostuslaitoksien laitospäällikön tehtävään. Tehtävässä voit olla jo kaiken hallitseva huippuosaaja tai kokemattomampi, mutta oppimisnälkäinen tulevaisuuden tähti.

Tarjoamme paljon töitä, hyvät työehdot sekä joustavuutta myös sinun suuntaasi. Saat mielenkiintoisen, monipuolisen ja juuri sinulle räätälöidyn tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamista ja tehtävänkuvaasi. Tiimissämme on erinomainen yhteishenki ja draivi tekemisessä. Otathan rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja laitat hakemusta pikaisesti tulemaan!

Etsimämme henkilö

Jalostuslaitoksien laitospäällikön tehtävässä toimit erityisesti kuonan jalostuslaitoksemme laitospäällikkönä. Toivomme sinulta kokemusta esimerkiksi jäte- tai kiviainesalan vastaavista tehtävistä. Koulutustaustasi voi olla monenlainen, keskeisempi merkitys on kokemuksellasi ja osaamisellasi. Tehtävää voidaan räätälöidä huomattavan paljon osaamisesi perusteella. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2022. Aloitamme haastattelut heti kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Ilama, petri.ilama@grk.fi, puh. +358 40 725 4435.