Controller

Haemme nyt GRK Suomi Oy:n taloustiimiin Vantaalle liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa tuloshakuista

Controlleria

Tehtävässä pääset vastaamaan itsenäisesti GRK Suomi Oy:n päällystys- ja ympäristöliiketoimintojen taloudesta. Toimit yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja tuet päätöksentekoa talousraportoinnin ja -analyysien avulla. Osallistut myös liiketoimintojen taloudellista seurantaa ja ennustamista koskevien prosessien ja työkalujen kehittämiseen. Hallitset sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vaatimukset – pystyt siis tuottamaan luotettavaa toteumatietoa, mutta käännät katseesi sujuvasti myös tulevaan. Omaat vahvan ”hands-on” -asenteen ja innostut myös päästessäsi kehittämään työtapoja- ja menetelmiä.

Tukenasi on muu GRK:n taloushallinnon tiimi ja raportoit tehtävässäsi yhtiön talouspäällikölle. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa vastuullesi kuuluvien liiketoimintojen osalta
• kuukausi- ja kvartaalikatkot
• kuukausittaisten projekti- ja tulosennusteiden koonti, tase- ja kassavirtaennusteet
• liiketoiminnan tukeminen monipuolisissa taloutta koskevissa asioissa, kuten ennustamisessa, raporttien tuottamisessa ja esimerkiksi projektitakausten hakemisessa
• budjetointi
• johdon kuukausiraporttien sekä ad hoc -raporttien tuottaminen ja valmistelu.

Lisäksi pääset osallistumaan muihin maayhtiön taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Toimenkuvaasi ja vastuualuettasi on tulevaisuudessa mahdollista myös laajentaa ja monipuolistaa.

Etsimämme henkilö

• Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. KTM ja vähintään kolmen vuoden verran aiempaa työkokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Ulkoisen laskennan osalta odotamme sinulta hyvää kirjanpidon ja laskentatoimen tuntemusta. IFRS-tuntemus katsotaan eduksesi.
• Omaat kokemusta taloushallinnon järjestelmistä (GRK:ssa käytössä mm. Visma L7 -järjestelmä ja Clausion FPM -järjestelmä). Sinulla on myös vahvat Excel-taidot. Kokemus analytiikka-/BI-työkaluista katsotaan eduksesi.
• Olet aktiivisesti toimeen tarttuva ja itseohjautuva, vastuullinen, järjestelmällinen sekä kehittämishakuinen.
• Olet positiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.
• Haluat aidosti tukea liiketoiminta omaa analyyttisyyttäsi sekä muuta asiantuntijuuttasi hyödyntäen. Eduksesi katsotaan myös aiempi kokemus projektiliiketoiminnasta ja osatuloutuksesta.
• Suomen kielen taidon lisäksi pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taidon laskemme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: GRK Suomi Oy:n talouspäällikkö Antti Välikangas, puh. 040 512 0487. Antti on tavoitettavissa 30.11. klo 13.00–15.00 ja 2.12. klo 14.00–16.00 välisenä aikana.

Jos kiinnostukseksi heräsi, laitathan meille hakemuksesi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 7.12.2022 tämän linkin kautta. Toimithan pikaisesti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun voivan aloittaa uudessa tehtävässä mahdollisimman pian, mielellään viimeistään helmikuun 2023 aikana.