Takaisin

Asentajia, GRK Rail Oy

Haemme Helsinkiin kunnossapitoalueelle 1 radan kunnossapidon monipuolisiin työtehtäviin

• vaihde- ja päällysrakenneasentajia
• turvalaiteasentajia
• sähköasentajia turvalaitetöihin

Vaihde- ja päällysrakenneasentajana sinulla on päällysrakennepätevyys tai vähintään useamman vuoden monipuolinen työkokemus vaihde- ja/tai päällysrakennetehtävistä.
Turvalaiteasentajana sinulla on turvalaiteasentajapätevyys. Turvalaitetöihin hakeva sähköasentaja voi olla vasta rautatiealalle haluava tai jo useamman vuoden työkokemusta omaava henkilö. Turvalaitetyötehtävät edellyttävät soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkinto).

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, motivoitunut ja sitoutunut tekijä. Olet kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Suomen kielen taitosi on sujuva. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja sinulla on positiivinen ammatillinen asenne. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen. Lisäksi sinulla on ajokortti ja valmius työskennellä myös viikonloppuisin ja yöaikaan.

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Lisätietoja vaihde- ja päällysrakenneasentajien tehtävien osalta antaa Mikko Sukanen, mikko.sukanen@grk.fi, 040 658 5166 ja Eija Laukkanen, eija.laukkanen@grk.fi, 040 658 8465. Turvalaite- ja sähköasentajien osalta lisätietoja antaa Jorma Haukka, jorma.haukka@grk.fi, 040 6585 019.

Jos kiinnostukseksi heräsi, laitathan Antille hakemuksesi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen antti.haapalahti@grk.fi. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.