Tillbaka

Spontanansökan för praktik och sommarjobb, GRK Sverige

GRK:s breda tjänsteutbud inom bro, mark och järnväg täcker in alla delområden inom Sveriges infrastrukturbyggande och arbetar med entreprenader av alla storlekar och kontraktstyper. Vill du praktisera/sommarjobba på ett infrastukturbolag med en stark entreprenörsanda där du får möjlighet att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter? Vi erbjuder praktikplats och sommarjobb till dig som studerar vid högskola, universitet och yrkeshögskoleutbildning.

Våra projekt sträcker sig från Kiruna i norr till Sundsvall i söder och innefattar brobyggnationer, mark- och järnvägsarbeten. På GRK finns goda möjligheter att din praktikperiod/sommarjobb innehåller rotation och variation i produktion och teknikslag. Vilka uppgifter du tilldelas varierar beroende på utbildning samt var i organisationen du utför ditt sommarjobb eller din praktik. Om du under tid hos oss är på något av våra projekt kan du exempelvis få gå brevid våra arbetsledare samtidigt som du är behjälplig med bland annat planering, utsättning eller kanske kalkylering.

Vi gör ett noggrannt urval och intervjuer löpande av inkommande ansökningar då det finns goda möjligheter att kunna fortsätta sin karriär på GRK efter avslutade studier.
Vänligen ange i ditt personliga brev vad du önskar få ut av din praktik eller sommarjobb.

Välkommen in med din ansökan här!