Tillbaka

Löne-/ekonomiadministratör, GRK Infra AB

Erfaren Löne-/ekonomiadministratör

GRK Infra AB:s breda tjänsteutbud täcker in alla delområden inom Sveriges infrastrukturbyggande. GRK behärskar även de mest krävande teknikerna inom infrastrukturområdet och arbetar med entreprenader av alla storlekar och kontraktstyper.

GRK Infra är på en spännande tillväxtresa där vi nu söker en erfaren löne-/ekonomiadministratör. Tjänsten är ny och kommer innebära att du har goda möjligheter att påverka och utveckla arbetssätt och system för att skapa struktur och effektivitet som medför en enklare vardag för både våra medarbetare och chefer ute i projekten. Är du en person som drivs av framåtanda så har vi ett uppdrag som kan utveckla dig i din yrkesroll och ge dig nya kunskaper och erfarenheter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Bereda, sammanställa samt betala ut löner för tjänstemän och kollektivanställda.
• Administrera reseräkningar och utlägg
• Ekonomiarbete såsom kund- och leverantörsreskontra samt övrigt ekonomiadministrativt arbete

Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. I din roll trivs du både i att arbeta självständigt och samarbeta med andra där du tillsammans i teamet löser uppgifter och delar med dig av din kunskap. Då vi befinner oss på en utvecklingsresa vad gäller system och utveckling av arbetssätt söker vi dig som är nyfiken och intresserad av teknik. Vidare är du bekväm med att ta kontakt med andra, bygga nya relationer och stärka befintliga både internt och externt.

Viktigt för tjänsten:
• Goda systemkunskaper och ett intresse av att utveckla arbetsmetoder i din roll
• Erfarenhet av hela löneprocessen, meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lönesystemet Hogia.
• Meriterande om du har erfarenhet av kollektivavtalen Seko- väg och ban samt byggavtalet.

Anställningsform: Heltid
Krav på arbetslivserfarenhet: Vi söker dig som har några års erfarenhet med att ha jobbat inom lönehantering, meriterande om du har erfarenhet av ekonomiadministration.
Språk: Flytande svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska är ett krav. Finska är meriterande.
Arbetstid: Kontorstid
Placering: GRKs kontor är beläget i Växthuset på Teknikvägen 13, 961 50 Boden, som är en del i Boden Business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler
Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: Högre än genomsnittet. GRK värderar kompetens hos sin personal. GRK erbjuder också sina anställda bonusprogram.

Är det något du undrar över eller önskar mera information så går det bra att ringa på +46 70 577 00 31 / Jenny Kostet. Sänd din fritt formulerade ansökan samt CV till jenny.kostet@grkinfra.se senast 2022-07-15.