Tillbaka

Arbetschef, GRK Infra AB

GRK Infra AB:s breda tjänsteutbud täcker in alla delområden inom Sveriges infrastrukturbyggande. GRK behärskar även de mest krävande teknikerna inom infrastrukturområdet och arbetar med entreprenader av alla storlekar och kontraktstyper.

Som arbetschef har du det övergripande ansvaret för att projekten utförs enligt tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Tillsammans med projektorganisationen leder du entreprenadprocessen och har ett arbetssätt där ger din personal ute på projekten bästa förutsättningarna för att lyckas i deras vardag. I rollen som arbetschef har du personalansvar för ett gäng engagerade och erfarna medarbetare i olika stödfunktioner, platschefer och arbetsledare inom brobyggnationer, väg och mark. Som arbetschef ansvarar du även för budget och ekonomiarbete för projekten.

Våra arbetsplatser kännetecknas av ett stort driv, bra gemenskap och en ambition och strävan att ständigt utvecklas såsom i interna arbetssätt och att driva entreprenader med hållbarhet och kvalitet i fokus.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet i ledande roll inom entreprenadbranschen, meriterande om du har erfarenhet att driva broprojekt. Genom din erfarenhet har du skapat dig goda kunskaper i produktionsplanering, ekonomisk uppföljning, produktionsmetoder och entreprenadjuridik som är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen som arbetschef.

Som ledare i GRK

Våra medarbetare är det viktigaste vi har, vi söker dig med goda ledaregenskaper där du genom ett närvarande och proaktivt ledarskap banar vägen för att våra medarbetare ska få dom bästa förutsättningarna att lyckas i projekten. Vi söker dig som är målmedveten och lyhörd för projektens frågeställningar, med en förmåga att tillsammans lösa utmaningar eller svårigheter som uppstår i projekten. I rollen som arbetschef är du tydlig i din kommunikation, skapar förtroende i dina relationer till andra och intresserad av att bygga vidare både såväl befintliga som nya relationer.

Språk: Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska är ett krav. Har du kunskaper i finska är det meriterande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön: Högre än genomsnittet. GRK värderar kompetens hos sin personal. GRK erbjuder också sina anställda bonusprogram.

Placering: GRKs kontor är beläget i Växthuset på Teknikvägen 13, 961 50 Boden, som är en del i Boden Business Parks nyrenoverade och fräscha lokaler.

För ytterligare information
Är det något du undrar över eller önskar mera information så går det bra att ringa på +46 70 577 00 31 / Jenny Kostet, +46 73 620 13 99 / Mika Mäenpää.

Sänd din fritt formulerade ansökan samt CV till jenny.kostet@grkinfra.se senast 2022-07-31.