GRK Infra Oy

Armas Kallio grundade år 1983 ett familjeföretag, som fick en ännu tydligare inriktning år 2007, då GRK utvidgade sin verksamhet till infrastrukturentreprenader. Detta blev så småningom företagets huvudsakliga verksamhet. Farten ökande ytterligare år 2010, när en grupp nyckelpersoner med bred erfarenhet anställdes i företaget. En betydande del av dessa personer är från och med år 2010 även delägare i GRK. GRK-koncernens moderbolag är GRK Infra Oy, som med sitt breda tjänsteutbud täcker in alla delområden inom Finlands infrastrukturbyggande.

Vi behärskar även de mest krävande teknikerna inom infrastrukturområdet och arbetar med entreprenader av alla storlekar och kontraktstyper. Infra Oy:s verksamhetssystem är certifierat som ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Mera information om certifieringar och kompetenser kan fås från Rakentamisen Laatu RALA ry:s webbplats www.rala.fi. Vi följer beställaransvarslagen, och förutsätter att våra leverantörer är med i tjänsten Tilaajavastuu.fi.

Aktuellt

28.05.2020

Jättipalkit matkalla Uumajan työmaalle

25.05.2020

Uusia urakoita Virossa!

25.05.2020

Kontiomäellä tiivistahtinen päällysrak…

Lediga platser

Taloushallinnon assistentti (äitiysloman sijaisuus)

Haemme nyt GRK-konsernin taloushallinnon tiimiin Vantaalle äitiysloman sijaiseksi Taloushallinnon assistenttia.

Haluatko kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa mielenkiintoisessa ja kasvavassa konsernissa? Haemme heinäkuussa 2020 alkavaan, noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kirjanpitotaitoista taloushallinnon assistenttia. Monipuolisiin taloushallinnon työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

*osto- ja myyntilaskujen sekä käteistilitysten käsittelyä ja niihin liittyvää aktiivista yhteydenpitoa konsernin sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa
*maksatuksen hoitamista
*käyttöomaisuuskirjanpidon hoitamista
*arvonlisäveroilmoitusten käsittelyä
*muita avustavia kirjanpidon tehtäviä, kuten tiliotteiden kirjanpitokäsittelyä, muistiotositteiden laatimista ja käsittelyä, sisäisten veloitusten tekemistä sekä kauden vaihteen tilitäsmäytysten suorittamista.

Menestyt tehtävässä, jos tunnistat itsesi oheisesta kuvauksesta:

*sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, kirjanpitotaitoa ja vähintään vuoden verran aiempaa työkokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
*aktiivinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen ote työhön on sinulle itsestäänselvyys
*olet toimeen tarttuva, täsmällinen ja järjestelmällinen
*olet positiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä etkä kaihda rutiineja osana työnkuvaasi
*sinulla on jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon järjestelmistä ja uusien järjestelmien oppiminen käy sinulta luontevasti
*suomen kielen taidon lisäksi tulet toimeen englannin kielellä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme. Meillä on hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää yhdessä kasvavan konsernimme talousprosesseja nyt ja tulevaisuudessa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien varrella, aivan Vantaankosken juna-aseman vieressä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Mikko Sillman, puh. 050 350 7879. Mikko on tavoitettavissa 27.5. klo 9.30-11, 29.5. klo 9.30-11 ja 2.6. klo 9.30-11 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen hr@grk.fi

Odotamme hakemustasi! Toimithan ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen hr@grk.fi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 4.6.2020.

Tietohallinnon asiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen GRK Infra Oy:n tietohallintoon tietohallinnon asiantuntijaa.

Tietohallintoyksikkömme tehtävänä on tuottaa liiketoimintaa tukevia palveluita tavoitteenaan tehostaa, kehittää ja mahdollistaa koko konsernillemme.

Olet sitten vastavalmistunut tai kokeneempi ammattilainen, etsimme palvelualtista IT-kentän monitaituria, jonka tehtäväkenttään kuuluvat pääasiassa päätelaitehankinnat ja puhelin – ja dataliittymien hallinta, sekä muut hankintakenttään kuuluvat muut työt, esimerkiksi toimittajayhteistyö. Moniosaajana pääset työskentelemään myös dokumentoinnin, ohjeistuksien ja tiedonhallinnan parissa. Myös muita tehtäviä on tarjolla, riippuen tehtävään valitun kiinnostuksen ja osaamisen tasosta. Palveluorganisaatiossa ja sisäisessä IT yksikössämme työskennellessä sinulle on ensisijaisen tärkeää asiakastyytyväisyys ja teet kaikkesi, jotta sisäiset asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja liiketoimintamme hyötyy palveluksistasi.

Menestyksekkääseen suoriutumiseen työtehtävässä, sinulta edellytetään:

-Halua ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn
-Päätelaiteasiantuntemusta (älypuhelimet, tietokoneet, tabletit)
-Erinomaisia yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja
-Työhön soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
-Reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
-Vastuullisuutta ja huolellisuutta
-Sujuvan suullisen ja kirjallisen suomen kielen lisäksi mahdollisuutta käyttää työkielenä myös englantia
-Ongelmanratkaisukykyä

Työtäsi helpottaa aikaisempi kokemus:

-Monitoimittajaympäristössä työskentelystä
-IT hankinnoista ja kilpailutuksista
-Tukitoiminnoissa työskentelystä

Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista alla olevista käsitteistä:

-ITIL
-Active Directory
-O365/M365
-Microsoft Intune
-Intranet
-WWAN/WLAN/LAN
-Tietoturva
-GDPR

Sijaintipaikkana toimii ensisijaisesti Vantaa, mutta myös muut GRK:n toimipisteet ovat mahdollisia. Työ saattaa edellyttää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme paljon töitä, vähän byrokratiaa, hyvät työehdot sekä joustavuutta myös sinun suuntaasi. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tehtävänkuvaasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä! Lisätietoja tehtävään liittyen antaa IT-päällikkö Jussi Erola, 040 6585196. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen hr@grk.fi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten olethan nopea. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 12.6.2020.

Mittamies Pohjois-Suomeen

Oletko ammattitaitoisesti ja intohimoisesti työhösi suhtautuva mittausalan koulutuksen omaava teknikko, insinööri tai DI? Oletko kiinnostunut kehittymään infra-alan osaajaksi? Meillä on sinulle töitä tarjolla Pohjois-Suomen mielenkiintoisella työkentällä!

Toiveemme sinulle on, että…
• käytät sujuvasti 3D-Win- tai AutoCAD Civil 3D-ohjelmistoja;
• sinulta löytyy kokemusta koneohjausmaailmasta;
• suoriudut urakoihin kuuluvista massalaskennoista ja tilaajan vaatimien tarkedokumenttien laatimisesta;
• suomen kielesi on sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti;
• palat halusta oppia uutta;
• hoidat työsi vastuullisesti ja huolellisesti myös paineen alaisena.

Kokemuksen osalta voit olla mittausalan tuore tapaus tai alalla jo kokeneempi kulkija. Meillä pääset kehittymään haluamaasi suuntaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoiset työtehtävät, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työkaverit, joiden keskuudessa vallitsee vahva porukkahenki sekä positiivinen vire kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen hr@grk.fi. Kerro viestissä hieman itsestäsi ja osaamisestasi. Otamme hakemuksia vastaan 30.6.2020 asti, mutta toimi nopeasti, täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja voit kysyä Jarkko Heiskaselta jarkko.heiskanen@grk.fi, 050 4360 944.

Uusia rakennusalan osaajia

Työskenteletkö mieluiten raittiissa ulkoilmassa? Pysyykö sinulla työkalut kädessä ja olet työpaikkaa vailla? Tai oletko kenties aina pohtinut, minkälaista olisi olla infratyömaalla töissä? Jos kyllä, meillä on sinulle kerrottavaa!

Olosuhteet ovat tänä keväänä varsin poikkeukselliset, kuten olemme kaikki saaneet huomata. GRK:lla olemme kuitenkin siinä onnellisessa tilanteessa, että työmaillamme on työskentely voinut jatkua normaalisti. Sen vuoksi haluammekin erityisesti vallitsevassa tilanteessa edistää työmaidemme lisäksi myös työllistymistä, joten palkkaamme uusia rakennusalan osaajia!

Olitpa sitten rakennusalan urasi ensimetreillä tai jo tovin työkenkiäsi kuluttanut, kuulemme sinusta mielellämme. Myöskään osaamisalueen suhteen emme ole nirsoja: tervetulleita ovat niin putkimiesten, koneenkuljettajien kuin raudoittajien yhteydenotot – vain muutaman luetellaksemme.

Töitä on tarjolla esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, mutta GRK työskentelee läpi Suomen eli työmahdollisuuksia on laajalla alueella. Jos ulkomaat kiinnostavat, toimimme myös Virossa ja Pohjois-Ruotsissa.

GRK:lla työskentelet vakituisessa työsuhteessa mielenkiintoisissa työtehtävissä, joissa on kilpailukykyinen palkkaus ja mahdollisuudet kehittyä toivomaasi suuntaan. Meillä pääset mukaan joukkoon, jossa vallitsee vahva porukkahenki sekä positiivinen vire kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Jos alkoi kiinnostaa, hae GRK:lle töihin – me emme ole vain työpaikka muiden joukossa! Laita viestiä osoitteeseen hr@grk.fi. Kerro viestissä hieman itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, minkälaiset työt sinua kiinnostaisivat ja millä alueella. Otamme hakemuksia vastaan 31.5.2020 asti, mutta toimi nopeasti, täytämme avoimia paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Lisätietoja antaa työpäällikkö Antti Partanen: antti.partanen@grk.fi, 050-530 6702.

Avoin työhakemus GRK Infra Oy

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit aina laittaa meille avoimen työhakemuksen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hr@grk.fi

Kontaktpersoner

Keijo Haavikko

Vt. toimitusjohtaja

Vt. toimitusjohtaja

+358 50 448 5447

Mikko Sillman

Talousjohtaja

Talousjohtaja

+358 50 350 7879

Kimmo Vuori

Talouspäällikkö

Talouspäällikkö

+358 50 466 1189

Eeva Lindholm

Lakiasiainjohtaja

Lakiasiainjohtaja

+358 40 832 3680

Johanna Korhonen

Henkilöstöjohtaja

Henkilöstöjohtaja

+358 50 476 1076

Marjut Manérus

Viestintäpäällikkö

Viestintäpäällikkö

+358 50 3519 050

Pertti Heininen

Tekninen johtaja

Tekninen johtaja

+358 50 559 6319

Timo Pinomäki

Riskienhallintajohta…

Riskienhallintajohtaja

+358 40 510 2123

Heidi Koskinen

Riskienhallintapääll…

Riskienhallintapäällikkö

+358 40 866 4628

Petteri Hakkarainen

Laskentapäällikkö

Laskentapäällikkö

+358 50 521 3208

Jukka-Pekka Hyötylä

Tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta

+358 400 626427

Janne Ilmonen

Tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta

+358 500 956 278

Matti Ojala

Tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta

+358 50 306 3096

Mikko Härkin

Kalustopäällikkö

Kalustopäällikkö

+358 50 576 6587

Antti Värri

Laatupäällikkö

Laatupäällikkö

+358 40 545 9240

Krister Lönnberg

Mallinnuspäällikkö

Mallinnuspäällikkö

+358 44 568 5822

Jussi Erola

IT-päällikkö

IT-päällikkö

+358 40 6585 196

Tuomas Aalto

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 465 7004

Jouni Antikainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 576 0789

Jyrki Askeli

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 50 441 0248

Riikka Aunola

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 7158061

Janne Autio

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 313 2367

Arto Björkqvist

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 344 676

Kristian Ekblad

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 44 305 6388

Sami Eskelinen

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö

+358 40 861 7021

Sampo Eskola

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 345 2203

Hannele Helistenkangas

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 453 1411

Pekka Haapala

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 547 7410

Ville Haaparanta

Työnjohto

Työnjohto

+358 44 725 0993

Heikki Haavikko

Rakennuspäällikkö

Rakennuspäällikkö

+358 50 364 0316

Viktor Halin

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 594 5477

Mika Haukijärvi

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 571 5022

Anu Heikkilä

Työmaainsinööri

Työmaainsinööri

+358 50 437 5181

Mikko Heikura

Työnjohto

Työnjohto

+358 44 577 0907

Jarkko Heiskanen

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 50 436 0944

Arnold Himma

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 50 453 1428

Jaana Hjelm

Työmaainsinööri

Työmaainsinööri

+358 50 597 6494

Markku Hokkanen

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 500 561 906

Eetu Holopainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 359 4521

Janne Huovinen

Aluepäällikkö, kiert…

Aluepäällikkö, kiertotalous

+358 40 527 7213

Tinja Harjunen

Toimistoinsinööri

Toimistoinsinööri

+358 40 542 8712

Sami Immonen

Rakennuspäällikkö

Rakennuspäällikkö

+358 50 414 7236

Samuli Jalonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 345 7380

Toni Jauho

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 575 3459

Mats Johansson

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 406 1332

Markus Jormanainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 452 3859

Jani Jortama

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 467 3133

Juha Junttila

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 50 558 5689

Lasse Järvinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 568 9429

Sune Järvinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 500 428462

Hanna Julkunen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 309 5802

Heikki Kairikko

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 583 195

Teemu Kallio

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 552 3990

Jouni Karvonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 557 4123

Ville Keränen

Työnjohto

Työnjohto

+358 44 291 1661

Teemu Kivivuori

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 340 6433

Matti Klemetti

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 5764905

Ari Koivuniemi

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 372 5600

Seppo Komscha

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 355 7967

Niko Koppanen

Työnjohto

Työnjohto

+358 46 922 0549

Arto Korhonen

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 50 430 2352

Roope Korpela

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 50 447 2914

Simo Korteniitty

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 568 7665

Tatu Kukkonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 574 4249

Veikko Kurkaa

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 454 7819

Joni Lappi

Ympäristöinsinööri, …

Ympäristöinsinööri, kiertotalous

+358 50 562 1935

Risto Laakkonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 341 7549

Lauri Laitinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 500 964 287

Timo Laitinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 434 2978

Antero Lehtinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 539 8055

Jarkko Loikkanen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 384 4214

Jussi Loikkanen

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 186 4666

Ville Lonka

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 829 0089

Turkka Luotonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 522 8232

Riikka Leppäniemi

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 50 341 5658

Ville Manninen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 570 7690

Dimitri Markelov

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 414 7232

Miikka Markkanen

Työmaainsinööri

Työmaainsinööri

+358 44 554 4407

Antti Matinlompolo

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 599 8758

Janne Mononen

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 163 4908

Ville Myller

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 511 4960

Jaakko Mäkelä

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 50 377 5152

Jaakko Määttä

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 415 6010

Antti Määttänen

Johtaja, kiertotalou…

Johtaja, kiertotalous

+358 40 539 3534

Erno Niemeläinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 435 9856

Antti Niemi

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 593 0456

Mika Nissi

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 548 927

Henri Nopanen

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 50 562 8876

Vesa Noutia

Projektijohtaja

Projektijohtaja

+358 40 097 4516

Elmeri Ollikainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 309 6855

Teemu Palosaari

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 500 888 297

Mikko Parkkinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 462 5709

Kasper Partanen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 499 9697

Riku Partanen

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 457575

Antti Partanen

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 50 530 6702

Jyri Pehkonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 409 9163

Heikki Pietarinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 409 0598

Mikko Pirinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 3410314

Eero Pirskanen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 527 5174

Timo Pohjolainen

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 400 234 800

Veijo Rasanen

Työmaainsinööri

Työmaainsinööri

+358 50 407 0120

Mikko Ratia

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 7230670

Valtteri Repo

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 597 7059

Sari Rinne

Vihertyönjohtaja

Vihertyönjohtaja

+358 50 372 8011

Mikko Ronkanen

Tuotantopäällikkö, k…

Tuotantopäällikkö, kiertotalous

+358 50 430 7447

Antti Ruokonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 313 4259

Niko Ruti

Mittamies

Mittamies

+358 50 599 7201

Marja-Leena Ryynänen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 305 3693

Antti Rämä

Työpäällikkö

Työpäällikkö

+358 400 503 286

Riina Rantsi

Tulevaisuusjohtaja

Tulevaisuusjohtaja

+358 40 725 8999

Antti Saikkonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 527 4899

Wiljam Salminen

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 969 137

Eero Salokangas

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 353 0742

Mika Sandelin

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 522 9411

Antti Sirén

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 415 6462

Antti Solismaa

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 430 1858

Oskari Talka

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 564 4225

Mikko Tappola

Työmaainsinööri

Työmaainsinööri

+358 40 847 2944

Mikko Teikari

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 411 4768

Janne Tiainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 856 792

Eero Toljamo

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 571 7761

Eemeli Torni

Työnjohto

Työnjohto

+358 40 737 4199

Jonna Tuomiranta

Projekti-insinööri

Projekti-insinööri

+358 50 539 3932

Janne Tuovila

Mittaustyönjohtaja

Mittaustyönjohtaja

+358 50 516 7017

Vesa Turakainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 597 5870

Sampsa Turpeinen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 300 5266

Timo Uusi-Kouvo

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 313 7631

Jouko Viitala

Johtaja

Johtaja

+358 40 538 1768

Juha Valjakka

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 438 7705

Akseli Varjonen

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 340 7330

Juha Vartiainen

Työnjohto

Työnjohto

+358 400 959 397

Henna Välikangas

Ympäristöinsinööri

Ympäristöinsinööri

+358 44 256 9917

Kalle Willman

Työnjohto

Työnjohto

+358 50 560 2996

GRK Infra Oy

Org. nr

0533768-1

Tel

+358 10 321 4110

E-post

förenamn.efternamn@grk.fi

www.grk.fi

Faktureringsinstruktioner:

E-faktura:
Operatör Maventa
Ovt-kod 003705337681
Operatör kod 003721291126

 

E-postfaktura:
invoice-05337681@kollektor.fi

Papperfaktura:
GRK Infra Oy
05337681
PL 100
80020 Kollektor Scan

Annan post kommer att skickas till vår kontorsadress: GRK Infra Oy, Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa, Finland. GRK Infra Oy är en näringsidkare i den mening som avses i 8c§, 1 momentet i mervärdesskattelagen (AVL), för vilken omvänd momsskyldighet vid inköp av byggtjänster tillämpas.

Ta kontakt GRK Infra Oy

  • Ange din e-postadress här så svarar vi på din feedback.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.