Takaisin

Työnjohtoharjoittelijoita – Kesätyö 2021

Haemme GRK Rail Oy:lle työnjohtoharjoittelijoita kesäksi 2021. Työnjohtoharjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisesti raiderakentamisen ja -kunnossapidon työnjohdon ja sitä tukevien tehtävien parissa. Tehtävät sijoittuvat olemassa olevien rautateiden, raitioteiden ja metroverkkojen kunnossapidosta aina uusien rakentamiseen. Tehtävinäsi voi olla esimerkiksi dokumentointia, työmaaperehdytysten pitämistä tai vaikka työmaiden työturvallisuuden ja materiaalien seurantaa. Pääasiallisesti työskentelet työnjohdon päivittäisenä tukena, mutta voit saada myös omien mielenkiintojesi ja osaamisesi mukaisia itsenäisiä työtehtäviä.

Odotamme sinulta palavan raiderakentamisen tai -kunnossapidon innostuksen lisäksi, että opiskelet ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikkaa, infra-alaa tai rakennustekniikkaa. Aikaisempaa kokemusta radalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Koulutuksen lisäksi odotamme suomen kielen taitoa, matkustusvalmiutta ja vähintään B-luokan ajokorttia.

Toimipisteemme ja projektimme ovat ympäri Suomea. Kaikki toimipisteemme näet täältä.

Jos vakuutuit ja aloit kirjoittaa hakemusta, kerro meille ainakin nämä:

• Kuka olet?
• Mitkä opinnot ja monesko vuosikurssi sinulla on menossa?
• Minkälaiset hommat sinua erityisesti kiinnostaisivat?
• Mitä erityisosaamista sinulla on?

Hakemuksen lisäksi haluaisimme nähdä CV:si ja opintorekisterisi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2021 osoitteeseen mikko.niemenmaa@grk.fi. Täytämme paikkoja kuitenkin jo matkan varrella, joten älä turhaan odottele!

Lisätietoja kesän harjoittelupaikoista antaa työmaainsinööri Mikko Niemenmaa, puh. 040 658 5195.