10.05.2019

Työnjohto- ja haalariharjoittelijoita päällysrakennetöihin

Etsimme rakennusalan opiskelijoita kesätöihin rataurakoihimme ympäri Suomea!

Työnjohtoharjoittelijoiksi haetaan opintojen loppuvaiheessa olevia henkilöitä ja haalariharjoittelijoiksi opintojen alkuvaiheessa olevia.

Työnjohtoharjoittelijan tehtäviin kuuluu työnjohdon avustavat tehtävät työmaalla sisältäen aikataulu- ja kustannusseurantaa, raportointia ja töiden suunnittelua. Työnjohtoharjoittelija osallistuu työmaalla myös monipuolisiin käytännön asennustöihin.

Haalariharjoittelijan tehtäviin kuuluu monipuoliset asentajan ja/tai koneenkuljettajan tehtävät ratatyömaalla.

Työmaamme sijaitsevat ympäri Suomea ja hakijoilta edellytetään matkustusvalmiutta. Työt ovat osaksi yö- ja viikonlopputöitä. Työhönottopaikkana on jokin Wincon toimipisteistä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet rautatietekniikasta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työtehtäviäsi tukee Wincon ammattitaitoinen organisaatio ja yhteistyökumppanit.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ratatöistä, mutta jos sitä ei ole niin ei haittaa, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamispäällikkö Timo Mustajärvi, puh. 040 643 2999. Odotamme hakemustasi! Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 30.6.2019.