02.12.2019

Työnjohtajia, projektipäälliköitä ja asentajia radan projektirakentamiseen

Etsimme työnjohtajia ja projektipäälliköitä erityisesti radan päällysrakenneurakoihin sekä asentajia ensi rakennuskaudelle. Työ on liikkuvaa ja työmaat sijaitsevat eri puolilla Suomea. Ensimmäisenä työkohteena toimii jokin GRK Rail Oy:n toimipisteistä.

Toivomme työnjohtajilta ja projektipäälliköiltä kokemusta rautatieympäristön työnjohdosta. Asentajilta toivomme aikaisempaa kokemusta sähköradasta, turvalaitteista, ultraäänitarkastuksista, kiskohitsauksesta ja työkoneen tai veturin kuljettamisesta.

Tutustu myös muihin GRK:n avoimiin työpaikkoihin! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää tämän linkin kautta: https://apply.atalent.fi/grk-rail-oy-tyonjohtajia-projektipaallikoita-ja-asentajia-radan-projektirakentamiseen-11-2019. Voit myös lähettää hakemuksesi cecil.fagerstrom@atalent.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa aTalentin Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom@atalent.fi, +358 50 505 3170). Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 6.1.2020.